Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 13 juli 2010

“Lieve Steve” over IOS4 voor de iPad

Dat Steve Jobs zo nu en dan mailtjes van bezorgde Apple-fans beantwoordt is niet nieuw, maar zo dichtbij als vandaag is het nog niet eerder gekomen.

Dennis Stevense, ontwikkelaar van de populaire OV-planner Trein en winnaar van een OMT Award, heeft de stoute schoenen aangetrokken en Steve gemaild. De antwoorden van Steve zijn altijd kort, maar dit is misschien wel een record:

Soon

Maar liefst vier letters maakt Steve vuil aan het antwoord op de volgende vraag:

Dear Respected Steve,

To start off, as a student and a developer of the most popular app for the Dutch market, I would sincerely like to thank you and Apple for giving me a great platform that has allowed my idea to become reality.

My iPad has made my daily commute so much more comfortable. iBooks and Instapaper are my favorite. But now I’m starting to feel a bit abandoned. No iOS 4 goodness, but more importantly, also no fix for the ongoing Wi-Fi problems. I regularly have to turn Wi-Fi on and off, making it a whole lot less convenient to use. When are you (Apple) going to help me (us) out?

Thank you for your answer!

Kind regards,

Dennis Stevense

Wat zou jij Steve willen vragen?

Reageer op artikel:
“Lieve Steve” over IOS4 voor de iPad
Sluiten