Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 5 juli 2010

Lekker egosurfen met Whoozy

De broertjes van Ginkel waren iedereen te slim af. Meer dan 150 mensen dachten tijdens de ‘So You Think You’re a Fanboy quiz‘ op OMT Live dat Steve Jobs 3 kinderen heeft. Robbert van Ginkel en zijn broer waren zo eigenwijs om als enigen te denken dat Steve maar liefst 4 kinderen heeft. En terecht! Na een bittere strijd ging de jongste broer er met de iPad van door. Op het podium vroegen we hem wat hij ermee ging doen. “Developen,” zei Robbert.

Afgelopen week mailde hij ons om te vertellen dat zijn eerste app af was en inmiddels in de App Store staat. Bij deze dus een schaamteloze plug van Robbert’s eerste app ‘Whoozy‘. Whoozy is de app die hoort bij de website wieowie.nl. De app zoekt online in alle mogelijke databases naar personen. Wil je weten wat voor vlees je in de kuip hebt tijdens een sollicitatie? Whoozy is de app. Avondje egosurfen? Whoozy is de app.

De app ziet er netjes uit, doet wat het moet doen en OMT is benieuwd naar de volgende app van Robbert van Ginkel.

Reageer op artikel:
Lekker egosurfen met Whoozy
Sluiten