Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 22 juli 2010
Leestijd: 1 minuut

Jeff Williams nieuwe Senior Vice President

Apple heeft er een nieuwe medewerker bij. Althans, in de functie van Senior Vice President. Jeff Williams heeft deze titel bij zijn jaarlijkse functioneringsgesprek gekregen. Als Senior Vice President of Operations wordt hij de rechterhand van Tim Cook, Chief Operating Officer.

Jeff werkt al sinds 1998 bij Apple en heeft zich de laatste jaren vooral bezigggehouden met de uitrol van de iPod en de iPhone in de wereld. Appleinsider suggereert dat Jeff Williams de nieuwe Tim Cook wordt wanneer deze Steve Jobs mogelijk opvolgt.

Bij een goede beoordeling hoort ook een extra zakcentje. Jeff kreeg de afgelopen jaren al bonussen van ruim 27 miljoen dollar in de vorm van aandelen. In een poging hem bij Apple te houden mag hij deze pas cashen in 2013.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Jeff Williams nieuwe Senior Vice President
Sluiten