Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 16 juli 2010

30 juli iPhone 4 in Nederland & België

Misschien wel het beste nieuws tijdens Apple’s persconferentie over de ontvangstproblemen van de iPhone 4 was de aankondiging van Steve Jobs dat het toestel vanaf 30 juli verkrijgbaar zal zijn in 17 nieuwe landen, waaronder Nederland en België.

In Nederland zal T-Mobile de exclusieve lanceringspartner zijn voort de iPhone 4. Er gaan geruchten dat Vodafone later dit jaar ook het toestel mag verkopen. T-Mobile heeft nog geen informatie naar buiten gebracht over de lancering, maar naar alle waarschijnlijkheid zal dat op korte termijn gebeuren. In ieder geval wordt de iPhone 4 in Nederland verkocht bij T-Mobile winkels én Apple Premium Resellers. In België zal de iPhone simlockvrij te koop zijn bij Mobistar en andere aanbieders.

Ben jij na de geboden oplossing van Antenna-gate bereid om er 30 juli voor in de rij te staan?

Reageer op artikel:
30 juli iPhone 4 in Nederland & België
Sluiten