Anth
Anth Nieuws 27 juli 2010

iPad in Online Apple Store verschenen

We werden vandaag door Apple verrast met vele nieuwe producten. Hierdoor werd een pas gelanceerd product, de iPad, een beetje naar de achtergrond verdrongen. Apple is het revolutionaire apparaat echter niet vergeten, de iPad is vanaf nu ook in de online store van Apple te bestellen.

Er heerste vorige week wat onduidelijkheid bij de lancering van de iPad in Nederland en België. Hoewel Apple Premium Resellers royale voorraden schenen te hebben was de iPad niet in de online store van Apple te vinden. Ook medewerkers van de helpdesk van Apple konden geen verklaring geven voor het ontbreken van de iPad in de online winkel. Zojuist kwam er een einde aan alle onzekerheid, het media-apparaat van Apple is nu ook officieel online te koop.

Geïnteresseerden die de iPad online willen bestellen moeten wel geduld hebben, alle modellen hebben namelijk een verzendtijd van 7 tot 10 werkdagen. Ook voor accessoires kan men vanaf nu terecht in de online winkel van Apple, al kampen sommige accessoires zoals de iPad Camera Connection Kit ook met lange levertijden.

Reageer op artikel:
iPad in Online Apple Store verschenen
Sluiten