“Eerste iPads komen Nederland binnen”

OMT heeft berichten ontvangen dat sommige Apple Premium Resellers vandaag een eerste voorraad iPads hebben binnengekregen. De levering zou afkomstig zijn van Syncreon, een bekende distributeur voor Nederlandse APR’s en de Nederlandse online Apple Store. Het zou gaan om een model met WiFi, maar het is niet duidelijk of het de 16, 32 of 64 GB variant is. We bestempelen onze bronnen als betrouwbaar, maar behandelen dit bericht vooralsnog toch als gerucht.

De iPads mogen nog niet verkocht worden, omdat er nog geen officieel demomateriaal beschikbaar is. Zodra de verkoop wel van start gaat zal de voorraad beperkt zijn. Ook zouden niet alle APR’s al voorraad hebben. Winkels zonder voorraad melden ons wel dat er ‘bedrijvigheid’ is. Het lijkt er dus op dat we nu écht niet lang meer hoeven te wachten voordat de iPad officieel in de winkel ligt in Nederland.

Reageer op artikel:
“Eerste iPads komen Nederland binnen”
Sluiten