Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 23 juli 2010

Brabantse bibliotheken krijgen iPad

Alle Brabantse bibliotheken krijgen een iPad. Helaas nog niet voor het publiek om mee te spelen, maar wel om medewerkers kennis te laten maken met dit nieuwe apparaat. Het Brabantse Bibliotheken Netwerk wil zo de medewerkers uitdagen om applicaties uit te proberen ter verbetering van het inlichtingenwerk.

De honderd bibliotheken in Noord-Brabant ontvangen hun iPad alleen nadat zij een workshop hebben bijgewoond waarin ook het installeren van apps uit de App Store wordt behandeld. Voor de beste App-ideeën kunnen bibliotheken extra iPads winnen, die hopelijk wél voor het publiek worden ingezet.

Heb jij nog een goed idee voor een bibliotheek-app op de iPad?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Brabantse bibliotheken krijgen iPad
Sluiten