Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 14 juli 2010

Bol.com verkoopt nu ook MacBooks

Koop je al je boeken bij Bol.com? Dan kun je er vanaf vandaag ook je MacBook en MacBook Pro kopen. Vandaag maakte Bol.com bekend dat ze voortaan door het leven gaan als ‘Apple Authorized Reseller‘. Bol is één van de twee online winkels die deze titel verdiend heeft. Naast MacBooks verkoopt Bol.com ook accessoires en randartikelen als hoofdtelefoons, docks, boeken, beschermhoesjes.

Door deze benoeming als authorised reseller kunnen we ons aanbod Apple-producten nog completer maken. Voor ons is dit dus een mooie aanvulling op het bestaande assortiment. We zien dat de groep Apple-liefhebbers nog steeds groeit en we willen hen een zo compleet mogelijk aanbod bieden”, zegt Michel Schaeffer, marketing directeur bij bol.com. “We zijn in onze iPod en -accessoireverkoop al een van de grootste partijen van Nederland dus ik verwacht eenzelfde succes voor het Macbook-assortiment.

Reageer op artikel:
Bol.com verkoopt nu ook MacBooks
Sluiten