Anth
Anth Nieuws 12 juli 2010

Apple roept Time Capsules terug

De Time Capsules van Apple worden al lange tijd geplaagd door problemen. Zo gaven duizenden Time Capsules er na 18 maanden al de brui aan. Om Apple te attenderen op het feit dat de apparaten massaal het loodje legden werd er zelfs een digitale begraafplaats geopend voor de kapotte Time Capsules.

Van reparatie buiten de garantieperiode wilde Apple aanvankelijk niets weten, maar in november 2009 veranderde dit. Vrijwel alle gebruikers die contact zochten met Apple vanwege een kapotte Time Machine konden een reparatie verwachten.

Maar hiermee was de kous voor Apple klaarblijkelijk nog niet af. In een zogenaamd Knowledge Base Article op de supportpagina van Apple roept het bedrijf nu een grote groep Time Capsules terug. De bewuste Time Capsules kunnen problemen vertonen met opstarten en onverwachts uitschakelen. Ze zijn verkocht in het voorjaar van 2008 (februari-juni) en zijn voorzien van serienummers tussen de XX807XXXXXX en XX814XXXXXX.

Heb jij een Time Capsule met een serienummer tussen deze waardes en kampt jouw apparaat met problemen? Neem dan contact op met Apple of een Premium Reseller voor een reparatie of vervanging van de Time Capsule. Het serienummer is te vinden op de onderkant van de Time Capsule.

Reageer op artikel:
Apple roept Time Capsules terug
Sluiten