Statenweg
Statenweg Nieuws 28 juli 2010

Apple onderzoekt slechte prestaties iPhone 3G na installeren iOS 4

Vorige maand bracht Apple iOS 4 uit voor de iPhone 3G, iPhone 3GS en natuurlijk voor de nieuwe iPhone 4. In het oog springende nieuwe functies waren multitasking en folders.

De iPhone 3G moest het vanwege de verouderde hardware al stellen zonder multitasking, maar desondanks lijkt het apparaatje het zwaar te hebben onder iOS 4. Sinds de update klagen verschillende gebruikers dat de iPhone traag is geworden en regelmatig oververhit raakt. Ook zou de batterij sneller leeglopen dan voorheen. Sommigen noemen de telefoon ‘onbruikbaar’.

Reden genoeg natuurlijk om in de rij te gaan staan voor de iPhone 4, maar vervelend als je van plan bent de 3G nog een tijdje te gebruiken, als reserve bijvoorbeeld. Volgens de Wall Street Journal onderzoekt Apple momenteel de problemen en werkt het bedrijf aan een oplossing. Zou Apple nog meer functies moeten schrappen op de iPhone 3G? Tot er een oplossing komt lijkt het verstandig om iOS 4 nog maar even niet te installeren, mocht je dit nog niet gedaan hebben. Downgraden naar een eerdere versie is na installatie namelijk niet zomaar mogelijk.

Reageer op artikel:
Apple onderzoekt slechte prestaties iPhone 3G na installeren iOS 4
Sluiten