8GB iPhone 3GS nu te koop bij T-Mobile

10 reacties

Heb jij geen zin om te wachten tot de iPhone 4 in Nederland verkrijgbaar is en wil je NU al genieten van alle extra’s die iOS 4 te bieden heeft? Dan heeft T-Mobile goed nieuws voor je. Vanaf vandaag is namelijk de iPhone 3GS 8 GB verkrijgbaar. De budget-iPhone kost je in combinatie met het goedkoopste i150 abonnement nog € 59,95.

Misschien een ideaal aanbod voor de instant-satisfaction-OMT’er maar wij raden toch echt aan om nog even geduld te oefenen en over een paar weken de snellere, met nieuwe fucnties overladen iPhone 4 te kopen. Wie genoegen neemt met een 3GS kan ook beter nog even wachten. Waarschijnlijk puilt Marktplaats binnenkort uit van de vorige generatie iPhone, die na een jaar gebruik door een T-Mobile gebruiker ook nog eens simlockvrij te maken is.

Reacties

10 reacties
 • Profielfoto
  snipper

  Als T-Mobile nou ook nog een 3G mast hier in de buurt neerzet… :/

 • Profielfoto
  Steve Brooklyn

  Die ga je toch niet kopen?
  Dan wacht je toch op de 4?

 • Profielfoto
  Dagaloni

  60 euro per maand of kost dat toestel zoveel?

 • Profielfoto
  AdvanDongen

  Net een mail ontvangen van Phone House:

  iPhone 4 lancering mogelijk 23 juli in Nederland

  De populariteit van de iPhone 4 is ongekend. In het persbericht over de aankondiging van de verkoopcijfers liet Apple vandaag weten dat het toestel tegen het einde van juli in nog eens 18 landen, waaronder Nederland en België, verkrijgbaar zal zijn. Het is goed mogelijk dat Apple de leveringen in andere landen vertraagd heeft om de lancering in de volgende 18 landen zonder problemen te laten verlopen. De geruchten gaan dat de lancering in de volgende landen op vrijdag 23 juli zal plaatsvinden.
  Op dit moment is bij The Phone House nog niet bekend wanneer de officiele winkelverkoopdatum is.

 • Profielfoto
  stefimke

  Ebay.de puilt nu al uit van de 3GS’en, maar wat een prijzen zeg… om nu >450 euro te gaan betalen voor een 2e hands telefoon met krassen waarvan het een gok is ofdat hij te unlocken is (ben niet helemaal op de hoogte hoe dat zit met een 3GS, lees in de ads veel over “alter bootrom” enzo als zijnde dat dat positief zou zijn?) gaat me toch wat ver.

 • Profielfoto
  Yip

  60 euro per maand of kost dat toestel zoveel?

  prijs van het toestel.
  i-150 kost naar mijn weten nog steeds 29,95 per maand.

 • Profielfoto
  superbraam

  Bijbetalen voor dit ding??
  En dan ook nog bij T-mobile?

  Jeemig, gooi dan gelijk je geld in de sloot….

  Jammer dat Apple zo’n vervelende bijsmaak krijgt door T-mobile…

 • Profielfoto
  Apple Ondernemer

  3G en 3GS iPhone’s kan je natuurlijk ook gewoon op http://appletrader.nl aanbieden en kopen;-)

  Of natuurlijk even wachten op de iPhone 4

 • Profielfoto
  guide506

  60 euro betalen voor een 8 gb oud model? Bij de lancering van de 3gs was de 3g gewoon zonder bijbetaling toch?

 • Profielfoto
  Jeffry

  Categorie… LAME!