Anth
Anth Nieuws 8 juni 2010

[Update]Phonehouse verwacht iPhone 4 vanaf 5 juli

Gisteren presenteerde Apple de nieuwe iPhone en sloot Steve Jobs de keynote af met de woorden: “This is our new baby, I hope you love it as much as we do”. De nieuwe iPhone zal op 24 juni gelanceerd worden in de Verenigde Staten en kan vanaf 15 juni besteld worden. Ook Frankrijk, Duitsland, Groot-Britannië en Japan mogen de nieuwe telefoon van Apple op 24 juni verwelkomen. In juli voegt Apple nog eens 18 landen aan dit lijstje toe, waaronder Nederland en België.

Bij welke providers we de iPhone kunnen verwachten is nog onduidelijk, wel zal T-Mobile de iPhone hoogstwaarschijnlijk aanbieden. Tegenover Bright heeft een woordvoerder van T-Mobile wel verklaard dat de netwerkproblemen voor de komst van het nieuwe toestel opgelost zullen zijn. Ook op de website van T-Mobile verscheen kort na de keynote een aankondiging van de iPhone, deze aankondiging is nu echter enkel nog via deze directe link te zien.
Bij onze oosterburen is de iPhone vanaf 15 juni in ieder geval te bestellen bij T-Mobile, verwacht wordt dat zij opnieuw het alleenrecht op de iPhone hebben.
In Groot-Britannië zullen consumenten veel keus hebben, de iPhone is verkrijgbaar bij O2, Orange en Vodafone.
T-mobile Nederland meldt op Twitter:

Apple heeft gisteren bekend gemaakt dat er een nieuwe iPhone aankomt. T-Mobile Nederland heeft nog geen informatie ontvangen van Apple over oa de introductiedatum of prijzen. Houd dus de website in de gaten.

Ook op de website is naast bovenstaande pagina nog geen informatie over het nieuwe toestel verschenen. De website van The Phonehouse is echter wel bijgewerkt, zij verwachten de iPhone vanaf 5 juli te kunnen leveren.
Het is dus nog even afwachten of T-Mobile in Nederland opnieuw het alleenrecht op de iPhone krijgt. Veel consumenten zijn ontevreden over het netwerk dat T-Mobile haar klanten levert. In de Verenigde Staten zit AT&T in de hoek waar de klappen vallen, ook dat netwerk laat volgens klanten veel te wensen over. Toch is AT&T opnieuw de enige provider die de nieuwe iPhone in Amerika mag verkopen.

[Update] Inmiddels is de speciale pagina voor de iPhone 4 op de website van T-Mobile bijgewerkt. Op deze pagina is het mogelijk je in te schrijven voor een nieuwsbrief, je wordt dan automatisch op de hoogte gehouden van het laatste nieuws over de iPhone 4.

[Update 2] T-Mobile UK heeft aangekondigd de iPhone 4 te gaan leveren. Hiermee is T-mobile de vierde provider die de iPhone 4 in het Verenigd Koninkrijk aan klanten mag gaan verkopen.

The Phonehouse heeft de lanceerdatum van de iPhone inmiddels in ‘onbekend’ veranderd. Hieronder een afbeelding van de oude pagina.

Reageer op artikel:
[Update]Phonehouse verwacht iPhone 4 vanaf 5 juli
Sluiten