[Update]Phonehouse verwacht iPhone 4 vanaf 5 juli

Door: Anth - 54 reacties

Gisteren presenteerde Apple de nieuwe iPhone en sloot Steve Jobs de keynote af met de woorden: “This is our new baby, I hope you love it as much as we do”. De nieuwe iPhone zal op 24 juni gelanceerd worden in de Verenigde Staten en kan vanaf 15 juni besteld worden. Ook Frankrijk, Duitsland, Groot-Britannië en Japan mogen de nieuwe telefoon van Apple op 24 juni verwelkomen. In juli voegt Apple nog eens 18 landen aan dit lijstje toe, waaronder Nederland en België.

Bij welke providers we de iPhone kunnen verwachten is nog onduidelijk, wel zal T-Mobile de iPhone hoogstwaarschijnlijk aanbieden. Tegenover Bright heeft een woordvoerder van T-Mobile wel verklaard dat de netwerkproblemen voor de komst van het nieuwe toestel opgelost zullen zijn. Ook op de website van T-Mobile verscheen kort na de keynote een aankondiging van de iPhone, deze aankondiging is nu echter enkel nog via deze directe link te zien.
Bij onze oosterburen is de iPhone vanaf 15 juni in ieder geval te bestellen bij T-Mobile, verwacht wordt dat zij opnieuw het alleenrecht op de iPhone hebben.
In Groot-Britannië zullen consumenten veel keus hebben, de iPhone is verkrijgbaar bij O2, Orange en Vodafone.
T-mobile Nederland meldt op Twitter:

Apple heeft gisteren bekend gemaakt dat er een nieuwe iPhone aankomt. T-Mobile Nederland heeft nog geen informatie ontvangen van Apple over oa de introductiedatum of prijzen. Houd dus de website in de gaten.

Ook op de website is naast bovenstaande pagina nog geen informatie over het nieuwe toestel verschenen. De website van The Phonehouse is echter wel bijgewerkt, zij verwachten de iPhone vanaf 5 juli te kunnen leveren.
Het is dus nog even afwachten of T-Mobile in Nederland opnieuw het alleenrecht op de iPhone krijgt. Veel consumenten zijn ontevreden over het netwerk dat T-Mobile haar klanten levert. In de Verenigde Staten zit AT&T in de hoek waar de klappen vallen, ook dat netwerk laat volgens klanten veel te wensen over. Toch is AT&T opnieuw de enige provider die de nieuwe iPhone in Amerika mag verkopen.

[Update] Inmiddels is de speciale pagina voor de iPhone 4 op de website van T-Mobile bijgewerkt. Op deze pagina is het mogelijk je in te schrijven voor een nieuwsbrief, je wordt dan automatisch op de hoogte gehouden van het laatste nieuws over de iPhone 4.

[Update 2] T-Mobile UK heeft aangekondigd de iPhone 4 te gaan leveren. Hiermee is T-mobile de vierde provider die de iPhone 4 in het Verenigd Koninkrijk aan klanten mag gaan verkopen.

The Phonehouse heeft de lanceerdatum van de iPhone inmiddels in ‘onbekend’ veranderd. Hieronder een afbeelding van de oude pagina.

Reacties

54 reacties
 • Profielfoto
  TheM4inframe

  En ik hoop dat alle providers in België een micro-sim zullen aanbieden dat ik de keuze heb bij wie ik me wil aansluiten. Ik zou graag bij Proximus blijven.

 • Profielfoto
  So Klear

  Dat is veel sneller dan ik verwacht had! Ben ik even blij dat ik m’n abbo net mag gaan verlengen!:D

 • Profielfoto
  Binyamin

  Raar dat T-Mobile in volle glorie op de hoofdpagina van zijn website laat zien dat de iPhone 4 eraan komt, waarna ze weer een paar uur later (na de keynote) de melding er weer af halen..

 • Profielfoto
  Euroscale

  Ik zit al bijna een jaar te wachten. Abbo is afgelopen maar telefoon was nog wel goed, dus toch geen 3GS. Zodra hij er is lig ik voor de deur!

 • Profielfoto
  Rolf

  Ik mag mijn KPN abbo per eind Juni verlengen. Ik ga ze helemaal GEK zeuren over die iPhone. Ik heb lang genoeg geduld met ze gehad, en zeker toen ik hoorde dat KPN aan heavy-duty klanten die erom vroegen wel een iPhone konden leveren ging ik even door het dak… ;-))

  Dus……of KPN & iPhone per half Juli, ofwel exit KPN……

 • Profielfoto
  NI3LS

  Bij t for telecom verkopen ze iPhones toch met alle abonnementen? Zal wel met die nieuwe ook zijn dan.

 • Profielfoto
  avr1993

  ik reserveer alvast een plaatsje voor de deur:):)

 • Profielfoto
  Vaarkamp

  zal die ergens verkrijgbaar zijn zonder sim-lock in Duitsland of België ofzo ??

  weet iemand hier iets over of die nu al ergens verkrijgbaar zonder sim-lock ???

 • Profielfoto
  Helmert

  @Ni3ls de 3G en 3GS waren daar ook te koop maar alleen icm T-mobile

 • Profielfoto
  Anth

  @dezwemmer.
  Hij is nu nog nergens ter wereld verkrijgbaar.;)

  *Koppelverkoop blijkt opgeheven, bericht niet relevant.

 • Profielfoto
  Steve Brooklyn

  Op de T-Mobile site staat al wel:

  Binnenkort meer informatie:
  T-Mobile – iPhone 4

 • Profielfoto
  Mac-@

  Overigens blijkt het verbod op koppelverkoop er niet meer te zijn. Is al ruim een jaar niet meer zo:
  http://www.ubabelgium.be/uba/view/nl/nieuws/verbod_op_koppelverkoop_in_belgie_opgeheven

 • Profielfoto
  Mich

  @Anth
  Fout, België had een verbod op koppelverkoop, nu niet meer. Ik hoop dat mobistar de iPhone gaat verkopen met abbo, maar ook nog zonder!

 • Profielfoto
  Kees24

  Als de nieuwe iPhone 4 simlock vrij in België te verkrijgen is, vrees ik hetzelfde als bij de 3G en 3Gs, enorme wachtlijsten omdat Apple/Mobistar het aanbod kunstmatig laag houdt.

  Ik heb nu een simlock 3G uit België op Telfort (KPN) netwerk, wat prima bevalt. Wil eigenlijk geen T-mobile, vanwege de problemen en de abonnementsvormen.Ook hier heb ik van geluk mogen spreken deze vrij makkelijk in België, 1 maand na introductie, te kunnen kopen.

  Probleem is dat het waarschijnlijk weer maanden duurt voordat de verkrijgbaarheid van de iPhone weer voldoende is. Vele winkels geven je het idee dat je het als een een ‘eer’ moet beschouwen om een iPhone te mogen kopen, al kost die honderden Euro’s. Dikke aanbetalingen worden voor lief genomen, in mijn ogen belachelijk!

  Schijnbaar is de crisis niet zo groot als wordt aangenomen, het geld brandt bij de meeste mensen in de zakken om ook dit nieuwe speeltje van Apple te bemachtigen.;-)

 • Profielfoto
  joerske

  Ik mag hopen dat Vodafone de iPhone4 ook gaat aanieden…..ik hoor veel ellende over T-Mobile. Mijn contract bij Vodafone loopt 7 december as. af, en ik dacht over te stappen naar T-Moile. Ik heb sinds 2 weken een mac en wil nu uiteraard ook een iphone.
  Gisteren, tijdens de lancering zag ik het spandoek van Vodafone in beeld…dus ben er gemakshalve vanuit gegaan dat zij ‘m ook gaan aanbieden…..laat ik het hopen

 • Profielfoto
  jeffp

  Ik zit nog een jaar vast aan Vodafone. Maar ik wil android toch echt verlaten voor dit pareltje. En daar heb ik best wat geld voor over. Ik peins er alleen niet over om een abonnement bij T-Mobile af te sluiten. ALleen maar gezeik gehad met die provider – en dat was al jaren terug.

  Nog frustrerender is dat ik in augustus in de Verenigde Staten ben. Maar vanwege de koppelverkoop met AT&T behoort het waarschijnlijk niet tot de mogelijkheden om hem daar te kopen. Kan iemand daar iets meer over zeggen?

 • Profielfoto
  District

  Ik geloof dat er tijdens de keynote werd gemeld dat Verizon ook mocht aanbieden als ze eerst aan wat voorwaarden voldeden. Anyway, zoals zovelen iPhone 4 = no go ivm T-mobile. Wordt ie verkrijgbaar ivm KPN of vodafone, dan haal ik hem:)

 • Profielfoto
  speedy61

  Weet iemand trouwens hoeveel MB RAM geheugen erin zal zitten? dit kan ik niet vinden, en is volgens mij ook niet verteld tijdens de keynote.:slant:

 • Profielfoto
  11642

  En ik hoop dat alle providers in België een micro-sim zullen aanbieden dat ik de keuze heb bij wie ik me wil aansluiten. Ik zou graag bij Proximus blijven.

  Waarom zou je bij proximus blijven?
  Is mobile vikings niet pakke beter … en zij hebben micro-sim !

 • Profielfoto
  Simon

  Daarnet sprak men in de Mobistar-winkel (Kortrijk, België) over de derde week van juni voor meer info rond de prijzen van de nieuwe iPhone.

 • Profielfoto
  indravd

  Ik hoop echt dat hij 4juli naar Nederland komt.

 • Profielfoto
  Xcode

  En ik hoop dat Vodafone ‘m ook gewoon gaat leveren. Vooruit, KPN mag ook… als het niet anders kan.

 • Profielfoto
  Moos

  Ja, hij moet bij Vodafone of KPN leverbaar zijn anders gaat het feest alsnog niet door

 • Profielfoto
  TomF2006

  Net gebeld met Vodafone. De iPhone 4 komt naar Vodafone! Datum konden ze niet geven. Ik word volgende maand terug gebeld over hoe en wat:)

  Ps. Verlengen kan 6 maanden van te voren (alleen telefonisch)

 • Profielfoto
  Laiven

  @TomF2006 kan je even het telefoonnummer van Vodafone geven waar je dat gehoord hebt? Dan ga ik ze ook even bellen.

  iPhone 4 op 5 juni? Klinkt niet echt Apple…

 • Profielfoto
  TomF2006

  @Laiven Natuurlijk! Ik heb met mijn mobiel gebeld naar vodafone voor mij dus 1200 en dan optie 2, optie 2.

 • Profielfoto
  Jeffry

  Vodafone zou top zijn, T-Mobile schiet niets op. Dit is de tweede maal dat het netwerk fors zou moeten verbeteren maar in 2 jaar tijd is het alleen maar achteruit gegaan. En flink ook. Dat internet af en toe terugschakelt naar GPRS of wegvalt is tot daar aan toe. Maar dat telefoongesprekken maar liefst 4 maal in een gesprek wegvallen is van de zotte.

 • Profielfoto
  kristian8888

  @ Laiven

  Jij gaat ze dezelfde vraag stellen? Kun je me dan het antwoord PBen?

 • Profielfoto
  TomF2006

  Klink ik zo ongeloofwaardig:)

 • Profielfoto
  Pete.Z

  Morgen maar eens reserveren bij mijn locale telefoonwinkel, ik wil echt die nieuwe, gewoon met T-Mobile.

 • Profielfoto
  jpauwels

  Net gebeld met Vodafone. De iPhone 4 komt naar Vodafone! Datum konden ze niet geven. Ik word volgende maand terug gebeld over hoe en wat:)

  Ps. Verlengen kan 6 maanden van te voren (alleen telefonisch)

  Houd je ons op de hoogte of het inderdaad bevestigd wordt?

  Als het inderdaad waar is dat de Iphone 4 naar vodafone, ga ik hem gelijk bestellen:)

 • Profielfoto
  Lexis

  The Phonehouse kan dat niet weten. Toch?

 • Profielfoto
  Binyamin

  Ik zie nog geen vermelding over de iPhone 4 op de Vodafone website terwijl T-Mobile al volop bezig is om (potentiele) klanten in te laten schrijven op de iPhone 4 ‘nieuwsbrief’. Ik ben benieuwd wat voor procedure er gaat volgen voor Vodafone nu er nog geen enkel bewijs is dat er een 2e aanbieder bijkomt.

 • Profielfoto
  Eelke

  Hoe zit dat eigenlijk:
  Ik heb een T-Mobile abonnement die ik op 22 juli 2008 heb afgesloten.
  Als nu zometeen die nieuwe iPhone komt, dan zit ik heel dicht tegen het einde van mijn contract aan. Natuurlijk wil ik hierna een de iPhone 4.
  Wat zijn mijn opties (er van uitgaande dat ik bij T-Mobile blijf)?

  Als ik, zodra de iPhone uit komt, deze wil kopen en mijn huidige abonnement is nog niet afgelopen (bijvoorbeeld als de iPhone op 15 juli komt), wat gaat dat betekenen voor de kosten?

  En wat als ik pas de nieuwe iPhone koop op de dag dat mijn contract bij t-mobile afgelopen is? moet ik dit voortijdig aangeven bij T-Mobile zodat ik direct met mijn nieuwe telefoon door kan blijven bellen?

  Ik ben benieuwd naar jullie suggesties; ik ben natuurlijk niet de enige waarvan het contract bijna afloopt.

 • Profielfoto
  Lars_m

  Is dit ook zo in België?
  Want op de Belgische site vind ik hier niets over terug.

 • Profielfoto
  Lexis

  @Eelke
  Je abbo loopt gewoon automatisch door, zonder dat er 1 of 2 jaar bijkomen. Paar dagen kan je dus blijven bellen.

 • Profielfoto
  Chuck Sterk

  @eelke
  Bij t-mobile mag je een aantal maanden voor je contract afloopt al verlengen. (Ik geloof 4). Wanneer je dit doet krijg je de nieuwe telefoon al wel, en kun je hier dus ook al mee bellen.

  Dus als de iPhone 4 op 15 juli komt, en je bent op tijd met voorinschrijvingen etc etc en je kunt em dus die dag al afhalen, dan kun je em ook al gebruiken, en loopt je nieuwe contract gewoon twee jaar vanaf einde contract.

 • Profielfoto
  Mrwhoopie

  Ik heb een pre-order gedaan in Belgie bij mijn lokale dealer,ik hoop alleen dat ze er genoeg binnen krijgen van het model dat ik vroeg,want ergens heb ik het gevoel da dit de minst gevraagde en geproduceerde gaat zijn.En dan maar hopen dat Telenet met micro-sims uit komt.
  Verder vind ik het nog altijd erg dat Belgie afgestapt is van zijn koppel-verkoop-verbod.

 • Profielfoto
  Eelke

  @ lexis @eddemkleetun:
  bedankt. Dat klinkt in iedergeval goed.

 • Profielfoto
  xionix

  even tussendoor, ik snap niets van de umts, hsdpa en hsup enz
  heeft hij nou in lekentaal vertaald wel of niet 4g ondersteuning? want als de providers dadelijk de gekochte 4g frequenties gaan gebruiken wil ik daar uiteraard wel gebruik van kunnen maken op volle snelheid met deze tel

 • Profielfoto
  Afroman

  Nee, wel 3.75G Dus hij kan 7.2 Mbit down aan.

 • Profielfoto
  nielsmarijn

  @jeffp Ik ben vorige maand terug gekomen uit The States, daar een iPhone kopen is echt af te raden. Vanwege de koppelverkoop met AT&T ben je gebonden aan de schimmige toeristenwinkeltjes waar ze de 3GS ge-unlock’t aanbieden voor minimaal $1.000. Afwachten dus.

 • Profielfoto
  Sbojevets

  Heb gewerkt bij iCentre. Daar was het bij de 3g in ieder geval geheimhouding tot het allerlaatste moment.

  Apple gaf totaal geen informatie en T-Mobile wist gewoon helemaal niks.
  Dus tot de laatste dag van lancering hadden de verkopers geen enkele nuttige informatie.

  Lijkt me niet dat dat nu anders is. Iedereen presenteert maar wat gegevens om klanten te lokken. Slimme zet.

  Ik ben bang dat we pas op het allerlaatste moment moeten wachten op relevante gegevens. Inclusief de vraag of er meer aanbieders dan T-Mobile gaan komen. Het blijft spannend.

  Persoonlijk ben ik nu bereid om over te gaan naar T-Mobile als er geen andere aanbieder komt. Ik wacht nu al 3 jaar met het nemen van een iPhone, heb 2 WinMo en 1 Android phones versleten bij gebrek aan beter (netwerk).

 • Profielfoto
  jeffp

  @nielsmartijn Thanks, dat maakt een boel duidelijk. Toch jammer, op de één of andere manier voelt het alsof een bezoekje aan de VS dé manier is om gemakkelijk (en goedkoper) aan zo’n telefoon te komen.

  Helaas, afwachten dan maar.

 • Profielfoto
  leovanh

  Als Vodafone ‘m mag verkopen ga ik mijn t-mobile abo Vodafoniseren.

 • Profielfoto
  queenfan

  @ Xionix, zie http://nl.wikipedia.org/wiki/Umts voor een goede uitleg.

  Vergeet 4G de iPhone is gewoon 3G (eigenlijk 3,75G dat is HSUPA).

  Hoop toch echt dat de iPhone 4 simlockvrij wordt verkocht in Nederland en dat ik niet zoals bij de 3G of richting Belgie of duur betalen via een webshop zoals Phoneshop.

  De tijd zal het leren maar de iPhone 4 zal ik zeker kopen aangezien mijn 3G door veelvuldig gebruik af is.

 • Profielfoto
  Maced.2

  Als Vodafone \’m mag verkopen ga ik mijn t-mobile abo Vodafoniseren.

  sluit ik me bij aan:lol:

 • Profielfoto
  JTD

  Ook op de website van T-Mobile verscheen kort na de keynote een aankondiging van de iPhone, deze aankondiging is nu echter enkel nog via deze directe link te zien.

  Meer lezen: http://www.onemorething.nl/2010/06/the-phonehouse-verwacht-iphone-4-vanaf-5-juli/#ixzz0qM30pOeG

  nee hoor, hij staat gewoon op de homepage!

  http://www.t-mobile.nl/Persoonlijk/htdocs/page/homepage.aspx

  [EDIT] of je leest eerst de updates…Joris…snorry [/EDIT]

 • Profielfoto
  xionix

  @ Xionix, zie http://nl.wikipedia.org/wiki/Umts voor een goede uitleg.

  Vergeet 4G de iPhone is gewoon 3G (eigenlijk 3,75G dat is HSUPA).

  Hoop toch echt dat de iPhone 4 simlockvrij wordt verkocht in Nederland en dat ik niet zoals bij de 3G of richting Belgie of duur betalen via een webshop zoals Phoneshop.

  De tijd zal het leren maar de iPhone 4 zal ik zeker kopen aangezien mijn 3G door veelvuldig gebruik af is.

  kijk dat vind ik dus jammer had echt gehoopt dat ze hem zoals veel mensen hadden verwacht 4g geschikt hadden gereleased.
  Vind ik dus behoorlijk tegenvallen, kunnen ze dalijk niet tegen de concurrentie opboksen. Heb het gevoel alsof de iphone steeds net niet perfect wordt afgeleverd.

 • Profielfoto
  borisboef

  Je kunt het gewoon al via Vodafone krijgen hoor. Wel via een externe partij, maar goed. Iets duurdere abonnementjes, maar op zich prima. Ze gaan de iPhone 4 daar ook aanbieden tzt.
  Zie website Vodafone.

 • Profielfoto
  heronick

  the phonehouse heeft de datum weggehaald zou dat beteken dat die pas eind julli komt?

 • Profielfoto
  LompeRick

  kijk dat vind ik dus jammer had echt gehoopt dat ze hem zoals veel mensen hadden verwacht 4g geschikt hadden gereleased.
  Vind ik dus behoorlijk tegenvallen, kunnen ze dalijk niet tegen de concurrentie opboksen. Heb het gevoel alsof de iphone steeds net niet perfect wordt afgeleverd.

  Juist, jij denkt dat telecomproviders binnen een jaar “ff” een 4G netwerk uit rollen? Jij bent een mooie… Voordat dat het levenslicht ziet is er al een nieuwer model die het wél ondersteunt.

 • Profielfoto
  maluku-nick

  Can’t wait!
  Moet alleen van T-Mobile af =D