Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 19 juni 2010
Leestijd: 1 minuut

‘Ook Vodafone gaat iPhone verkopen’

Volgens iPhoneclub zit het er nu écht aan te komen: Vodafone  gaat als tweede operator in Nederland de iPhone verkopen. Dit concludeert de site aan de hand van bronnen binnen het bedrijf. Wie een iPhone 4 van Vodafone wil hebben moet echter geduld oefenen: in eerste instantie zal alleen de 3GS verkocht worden.

Officieel kan Vodafone de iPhone nog niet leveren, daarvoor moet eerst een contract met Apple gesloten zijn. Het bedrijf heeft daarom 3000 stuks iPhone 3GS gekocht die via de webwinkel iVoordeel van de hand worden gedaan in combinatie met een Vodafone-abonnement. Later dit jaar zal de iPhone 4 verkocht worden in alle landen waar Vodafone actief is, dus ook in Nederland.

Over het aanbieden van de iPhone door Vodafone zijn ook bij OMT diverse tips binnengekomen van binnen het bedrijf. Geen van de tipgevers kon echter met zekerheid zeggen wanneer de verkoop zou starten. Ook iPhoneclub durft nog geen datum te noemen al kan de iPhone 3GS nu al gekocht worden bij iVoordeel. In september of oktober zou de iPhone 4 volgen, zo doen de bronnen vermoeden.

Is dit goed nieuws of ‘too little too late’? Bespreek het in de OMT community.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Ook Vodafone gaat iPhone verkopen’
Sluiten