Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 28 juni 2010
Leestijd: 1 minuut

Meer dan 1,7 miljoen iPhone’s 4 verkocht

We zijn het inmiddels gewend. De rijen voor de winkel, de hype die zorgvuldig wordt geregisseerd vanuit Cupertino én de records. Vandaag laat Cupertino ons met een persbericht weten dat er drie dagen na de introductie van de iPhone 4 in de Verenigde Staten, Duitsland, Frankrijk, Japan en het Verenigd Koninkrijk meer dan 1,7 miljoen exemplaren van de iPhone 4 zijn verkocht.

Steve Jobs heeft het over de “succesvolste introductie in onze geschiedenis”, waarmee ik voor de zekerheid aanneem dat hij de geschiedenis van Apple en niet de wereldgeschiedenis bedoelt. Ook biedt Steve – net als Albert Heijn heeft gedaan voor zijn Beesies – z’n verontschuldigingen aan voor een niet toereikende voorraad, waardoor sommige klanten zijn teleurgesteld.

Wij moeten nog even wachten tot eind juli totdat de iPhone 4 ook in Nederland en België verkrijgbaar is. Inmiddels duikt de iPhone 4 via de parallelle import wel zo nu en dan op in het Nederlandse straatbeeld.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Meer dan 1,7 miljoen iPhone’s 4 verkocht
Sluiten