iWork binnenkort op iPhone 4?

Door: Lucas Raggers - 17 reacties

Critici claimen dat de iPad alleen maar voor consumptie is gemaakt. Je kunt op de iPad leuk films kijken, je mail controleren of browsen, maar (zakelijk) content creƫren kan niet. iWork voor de iPad bewijst het tegendeel.

Apple lijkt echter verder te gaan met iWork. Een nieuwe hint op apple.com lijkt te suggereren dat iWork spoedig uitgebracht zal worden voor de iPhone 4. Op een informatiepagina over AppleCare staat doodleuk dat het o.a. ondersteuning biedt voor “Het gebruik van iWork voor de iPhone en andere iPhone apps van Apple zelf.”

Heb jij behoefte aan iWork op je telefoon?

Reacties

17 reacties
 • Profielfoto
  GT1988

  Beetje klein scherm lijkt mij… Meer om bestanden mee te openen en eventueel lokaal af te drukken dan content mee te gaan creĆ«ren….

 • Profielfoto
  error

  iWork op de iPhone is prima… maar laat het dan wel een hybride applicatie zijn. Dus niet nog een keer kopen voor iWork gebruikers op de iPad.

  Plus: de bestandsuitwisseling tussen iWork op de iPad/iPhone en de Mac mag wel wat handiger dan die rare onhandige route via iTunes.

 • Profielfoto
  DNibbeling

  Draadloos printen lijkt me wel een uitkomst. Verder zie ik het eigenlijk niet zitten in verband met het relatief kleine scherm van de iPhone. Zeker bij gebruik van het kleine schermtoetsenbord van de iPhone.

 • Profielfoto
  MarvinE

  Leuk, maar lijkt mij persoonlijk niet echt bruikbaar voor de iPhone. Dan start ik liever m’n oude MBP even op, en open daar iWork, omdat het werken met een echt toetsenbord vele malen beter werkt dan zo’n relatief klein touch-toetsenbordje. Misschien voor het schrijven van kleine dingen, maar niet hele verslagen:)

 • Profielfoto
  Steph

  Scherm lijkt mij wat klein. Maar wat last moment wijzigingen is nooit weg. Draadloos afdrukken is ook wel erg fijn.

 • Profielfoto
  ThinkApple

  Je keynote nog even doorscrollen voor je je presentatie moet geven? Handig! De laatste hand leggen aan een numbers document? Handig! Een tekst aanpassen on the move in pages? handig!

  Ik ben een grote voorstander van het mini mobile office. Het is niet dat je daarin je documenten gaat creƫren, maar de mogelijkheid om ze aan te passen is toch het minste wat je wil op je mini monster?

 • Profielfoto
  eelcomaljaars

  Mijn documenten raadplegen op mijn telefoon vind ik heel handig en dat doe ik via iDisk. Misschien een kleine correctie doorvoeren is ook nog wel te doen, maar voor meer werk zou een echt scherm toch wel nodig blijven denk ik.

 • Profielfoto
  Dagaloni

  Woow dan had afromen dat juist voorspeld!

 • Profielfoto
  johvdbroek

  Als je iWorks op de Mac gebruikt vind ik het overbodig om het op de iPhone te hebben.
  E-mail typen is ook al geen pretje laat staan documenten!
  SMS is nog te doen daar houd het bij mij op.

 • Profielfoto
  MrGlenneke

  iWork alleen is genoeg vind ik, ik heb office op mijn Nokia 5530 en het enige dat ik soms gebruik is Word. Een diavoorstelling maken op een telefoon klopt gewoon niet, daar heb je een computer voor!

 • Profielfoto
  iJos

  Wat mis ik met een iPad en voor het bellen mijn ouwe SE w995? Videoconferencen? Ik vind het nogal dubbel op: iWork ook op de iPhone.

 • Profielfoto
  peebeenl

  iWork op de iPhone? Ja ik denk het wel, mits ik een goede output naar een beeldscherm heb (en een BT keyboard). Is voldoende om simpele tekstverwerking te doen (en kleiner dan een iPad).

  Eigenlijk bij gebrek aan een iPad wil ik wel iWork op de iPhone;)

 • Profielfoto
  william89

  Als ik een BT Keyboard kan aansluiten op mijn iPhone vind ik het perfect!!!!!

 • Profielfoto
  cr2r

  Het lijkt me in sommige gevallen best handig, maar dan zal het toch op z’n minst mogelijk moeten zijn om bestanden op je iPhone te kunnen opslaan. :slant:

 • Profielfoto
  martijnsch

  Whut? iWork op een iPhone? Neeh joh! iLife op een iPad! Daar zit ik op te wachten! Had ook liever iMovie voor de iPad gezien dan voor de iPhone zoals aangekondigd op de WWDC.

 • Profielfoto
  Djmichel

  Als iWorks uitkomt voor de iPhone/iPad dan word het denk ik wel een nuttige applicatie voor veel mensen. Voor een diavoorstelling is het zeker niet handig, maar alvast wat voorwerk doen als je op locatie bent kan misschien best handig zijn.

 • Profielfoto
  Sascha

  Hier kan je screenshots bekijken van Pages voor iPhone en iPod Touch.