Anth
Anth Nieuws 1 juni 2010
Leestijd: 1 minuut

De iDays gaan donderdag van start!

Op 3, 4 en 5 juni zijn het weer de iDays in 42 Apple Premium Resellers door heel Nederland. Tijdens deze dagen kan je in deze APR’s onder andere terecht voor meerdere handige demonstraties. Zo krijg je informatie over de overstap van Windows naar Mac en leggen deskundigen je alles uit over de iLife-software. Je kan je op deze pagina aanmelden voor de demonstraties. Daarnaast staan de iDays garant voor spectaculaire kortingen, bij de aanschaf van een Mac krijg je bijvoorbeeld tijdelijk een giftcard van 100 euro!

Dit jaar staan de iDays in het teken van de Treasure Hunt. Door heel Nederland zijn iPod Nano’s vermist en het is aan jou om ze terug te vinden! Door middel van sociale netwerken als Twitter en Facebook helpen de APR’s je op weg om de iPods te bemachtigen. Deze actie is al enkele dagen geleden gestart, volg de iDays op Twitter voor aanwijzingen!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De iDays gaan donderdag van start!
Sluiten