Anth
Anth Nieuws 18 juni 2010

Casual Friday: Designvideo iPhone 4

Na de introductie van nieuwe apparaten plaatst Apple vaak een video op de website waarin de ontwerpers aan het woord komen. Je krijgt op deze manier een beeld van de mogelijkheden van het device en leert meer over de beslissingen die zijn genomen. Ditzelfde gebeurde vorige week bij de aankondiging van de iPhone 4. Op Youtube is echter een designvideo geplaatst met een nogal afwijkende boodschap. FaceTime is namelijk bedoeld voor hele andere dingen en de beste manier om een toestel een upgrade te geven is natuurlijk het toevoegen van een extra camera!
Het is niet de eerste keer dat Youtube-gebruiker  ooJLEoo met een alternatieve introductievideo komt, hetzelfde deden ze al eerder voor de iPad.

Ter vergelijking hebben we ook de originele video toegevoegd.

Reageer op artikel:
Casual Friday: Designvideo iPhone 4
Sluiten