Siebren Verhoef
Siebren Verhoef Nieuws 30 juni 2010

Black Eyed Peas-rapper gebruikt iPad als boevenvanger

Will.i.am, lid van de populaire Amerikaanse band Black Eyed Peas, heeft de afgelopen week ondervonden hoe handig de MobileMe-functie “Find My iPhone” kan zijn. Hij gebruikte de functie namelijk om de dader op te sporen van een inbraak in zijn auto.

De dief nam voor meer dan $10.000 mee aan waardevolle spullen uit de auto van de rapper, waaronder zijn gloednieuwe iPad. Dit laatste had hij echter beter niet kunnen doen.

Dankzij de “Find My iPhone”-functie kon de locatie van de gestolen iPad namelijk door Will.i.am worden opgespoord, die op zijn beurt deze gegevens weer doorspeelde aan de politie. Behalve de iPad werden ook de overige gestolen spullen weer teruggevonden.

De dief in kwestie is nog niet gevonden, maar volgens welingelichte bronnen zou ook dit niet lang meer duren. Waarschijnlijk zal hij de volgende keer wel twee keer nadenken voor hij overgaat tot het stelen van een iPad of iPhone…

Reageer op artikel:
Black Eyed Peas-rapper gebruikt iPad als boevenvanger
Sluiten