Apple stelt video’s WWDC beschikbaar

Door: Anth - 7 reacties

Vorige week woonden meer dan 5000 ontwikkelaars de World Wide Developers Conference van Apple in San Francisco bij. Op de conferentie konden ze hulp krijgen bij het ontwikkelen van applicaties maar er vonden ook genoeg zogenaamde ‘sessies’ plaats. Redacteur Roelof beschreef de sessies vorige week in het artikel over de conferentie. Hij vertelde hierin ook dat er genoeg ontwikkelaars waren die geen sessies bijwoonden, gasten van de WWDC konden de videoregistraties later immers toch kosteloos downloaden.

Dit jaar heeft Apple een verandering gemaakt in het vrijgeven van deze video’s. Voorheen moesten ontwikkelaars die niet te gast waren geweest op de conferentie in San Francisco namelijk 500 dollar betalen om de video’s te kunnen zien. Vandaag hebben echter alle ontwikkelaars een e-mail gehad met de uitnodiging de video’s gratis te downloaden op iTunes. Voor toegang tot de video’s is zelfs geen betaald account meer nodig. De video’s zijn ook te downloaden in hoge kwaliteit en kunnen direct op je iPad of iPhone geplaatst worden. Naast videoregistraties zijn ook alle presentatieslides in PDF-vorm verkrijgbaar. Op deze pagina kunnen de video’s gedownload worden, je gratis registreren als ontwikkelaar kan hier ook. Je hoeft je dit druilerige weekend niet te vervelen, Apple heeft meer dan honderd video’s beschikbaar gesteld.

Reacties

7 reacties
 • Profielfoto
  Lexis

  De Video van Steve Jobs bij D8 is trouwens ook in iTunes verkrijgbaar, bij Apple’s eigen podcast.

 • Profielfoto
  snipper

  Straks moet je nog entree betalen om een Apple Store binnen te mogen.

 • Profielfoto
  prullenbak

  Straks moet je nog entree betalen om een Apple Store binnen te mogen.

  Heb je wel gelezen? Het is juist gratis geworden!

 • Profielfoto
  Bert_9999

  Straks moet je nog entree betalen om een Apple Store binnen te mogen.

  Heb je wel gelezen? Het is juist gratis geworden!

  het gaat erom dat apple altijd voor alles geld vraagt… eindelijk worden dit soort dingen gratis!

 • Profielfoto
  Synapse88

  Dat moet je echt doen ja … klagen over hoe het was als ze het verbeteren, daar koop je nu eens echt niets mee.

 • Profielfoto
  Chillie

  je gratis registreren als ontwikkelaar kan hier ook

  Gratis registreren als ontwikkelaar? Waar je eerst 80 dollar ofzo voor moest betalen? (iPhone ontwikkelaar, toegang tot SDK enz..?)

 • Profielfoto
  Anth

  Was toch altijd al gratis? Als je je App ook daadwerkelijk in de App Store wil hebben moet je pas betalen meen ik.