Anth
Anth Nieuws 7 juni 2010
Leestijd: 1 minuut

Apple Magic Trackpad onthuld?

Geen WWDC zonder laatste geruchten en uitgelekte producten. Konden we de iPad in januari al enkele uren voor de keynote aanschouwen, zojuist is op Engadget een vermeende Apple trackpad verschenen. In februari werd al duidelijk dat Apple het handelsmerk ‘Magic Trackpad‘ had geregistreerd. Vandaag lekte via Engadget meerdere foto’s van het nieuwe product naar buiten.

De Magic Trackpad doet denken aan de trackpad die nu al te vinden is in de Macbook en Macbook Pro. Ook vertoont  het invoerapparaat grote gelijkenis met Wireless Keyboards van Apple. Met deze Magic Trackpad lijkt Apple steeds meer in te zetten op aanraakbesturing. In oktober werd de Magic Mouse gepresenteerd en ook de iPad die Apple in januari voor het eerst aan het grote publiek liet zien maakt gebruik van deze techniek. De Magic Trackpad is waarschijnlijk met computers te verbinden via bluetooth en heeft twee batterijen nodig om te kunnen werken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Apple Magic Trackpad onthuld?
Sluiten