Anth
Anth Nieuws 15 juni 2010

Apple lanceert winkelapplicatie ‘Apple Store’

Gisteren gingen er al geruchten dat Apple haar eigen winkelapplicatie zou lanceren waarmee winkelen in de Online Apple Store eenvoudiger zou worden op de iPhone en iPod. Zojuist is de applicatie met de toepasselijke naam ‘Apple Store’ ook daadwerkelijk in de Amerikaanse App Store verschenen.

Met de applicatie kunnen in de Amerikaanse Apple Store producten besteld en bekeken worden. Ook de nieuwe iPhone 4 kan gereserveerd worden met behulp van de applicatie. Daarnaast behoort het maken van afspraken met bijvoorbeeld een Apple Genius tot de mogelijkheden van de ‘Apple Store’ applicatie en ook kan je je eenvoudig aanmelden voor workshops en evenementen in de plaatselijke Apple Store.
De applicatie lijkt zich primair te richten op de Verenigde Staten en andere landen met een Apple Store.Momenteel is de applicatie enkel in de US App Store te downloaden. Bezitters van een iPad moeten het doen met de reguliere website, ‘Apple Store’ heeft geen speciale interface voor de iPad.
Hieronder de complete beschrijving uit de App Store.

– See new and featured products from Apple.
– Shop the full selection of products available from the Apple Online Store.
– Find the latest accessories and software.
– Read customer reviews and get answers to product questions.
– Buy or reserve a new iPhone with just a few taps.
– Locate any Apple Retail Store in the world, instantly.
– Make Personal Shopping, Genius Bar, and One to One appointments.
– Sign up for workshops and events at your favorite Apple Retail Store.

Verdriet om het ontbreken van de app in de Nederlandse Store is overigens (nog) niet nodig, net als de website kampt ook de applicatie al de gehele dag met problemen. Voor vakantiegangers die deze zomer afreizen naar de Verenigde Staten kan de applicatie wel erg handig zijn, alle Apple Stores wereldwijd zijn met ‘Apple Store’ voor de iPhone te lokaliseren. ‘Apple Store’ is gratis te downloaden, vooralsnog dus enkel in de Amerikaanse App Store.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple lanceert winkelapplicatie ‘Apple Store’
Sluiten