All Things D interview Steve Jobs in iTunes

Door: Koen van Tongeren - 14 reacties

Op 1 juni was Apple CEO Steve Jobs te gast op het ‘All Things Digital’-feestje van The Wall Street Journal. Daar werd hij geïnterviewd door Walt Mossberg en Kara Swisher. Fragmenten van dat interview toonden een opgewekte Steve die vrijuit sprak over de successen van Apple en controversiële onderwerpen als Flash en de werkomstandigheden in de Foxconn fabrieken.

Vandaag heeft Apple het volledige 1,5 uur durende interview als podcast beschikbaar gesteld in video en audio. Ideaal om het regenachtige weekend mee door te komen.

Reacties

14 reacties
 • Profielfoto
  Synapse88

  Uit het forum gegrepen?:lol:

 • Profielfoto
  themacs

  Inderdaad, ‘vandaag’ is eerder vrijdag, maar kom.
  Interview is een aanrader!

  Op YouTube vind je ook het stukje terug met het interview van Walt Mossberg met Steve Ballmer de dag erna, echter het aantal views is hiervan nog niet bijzonder hoog… :grin:

 • Profielfoto
  Pieterr

  Gisteren bekeken. Een aantal statements van Steve zal je bekend in de oren klinken als je de WWDC keynote ook al bekeken had (oa de top 3 redenen waarom een App geweigerd wordt voor opname in de Store).
  .

  Echt veel nieuws zul je (als Apple liefhebber) niet horen. In dit interview doet Steve de onthulling dat Apple eerst aan de Tablet werkte voordat de iPhone er was, maar dat het Tablet project een tijdje op de plank heeft gelegen. De iPhone is dus eigenlijk een kleine iPad en niet andersom.:lol:

 • Profielfoto
  STEVEJ0BS

  Erg interessant interview. Vooral over zijn rol binnen Apple etc.
  Denk toch wel dat hij een hele grote vinger in de pap heeft. Als ik het goed begrijp dan start zijn bemoeienis bij elk idee. Een idee gaat door of niet. Dat bepaalt Steve. Eigenlijk is het ook gewoon een dictator. Of eigenlijk een grote verzamelaar van ideeën waar hij uiteindelijk een product van smeedt.

  Daardoor heeft Apple bijna het DNA van Steve. Denk niet dat Apple hetzelfde zal zijn als hij er niet meer werkt.
  Normaal gesproken bemoeit een CEO zich helemaal niet zo in de productontwikkeling volgens mij.

 • Profielfoto
  maaubel

  Zooo heey!

  Oud nieuws….. -_-‘

 • Profielfoto
  JaNiintendo

  Zooo heey!

  Oud nieuws….. -_-\’

  Voor jou ja, niet voor anderen.

 • Profielfoto
  wwgnr

  Ik vind het in tegenstelling tot Pieterr het een heel interessant interview, steve jobs geeft uitvoerig zijn mening over zaken als ipad, concurrentie met google, platforms enz. Veel daarvan had ik nog niet gehoord, terwijl ik apple wel volg.

 • Profielfoto
  Ree

  Ben ik de enige die em niet gedownload/gekeken krijg? Als ik op de link klik opent iTunes op de podcast pagina. Ik kan niet op abonneren klikken.

  Iemand een tip voor me?

 • Profielfoto
  Ree

  nevermind. Parental controls : disable podcasts aan :S

 • Profielfoto
  Pieterr

  @wwgnr: Mijn opmerking was niet bedoeld om het interview af te doen als zijnde “niet interessant”. Het is zeker een interessant interview, tenminste, als Apple en Steve Jobs je interesse hebben. Downloaden dus!

 • Profielfoto
  Harrie86

  Die PRACHTIGE rode stoelen waar ze in zitten… wat een mormels…

 • Profielfoto
  Kasper

  Kan deze podcast niet downloaden/bekijken ? Alles is grijs heb geen enkele mogelijkheid er iets mee te doen…

 • Profielfoto
  EclipX

  1GB? Shit

 • Profielfoto
  Geux

  Heerlijk!!!

  Had al wat flarden gezien, maar nu het hele interview gedownload, op de iPod en in de auto gekeken (hoofdzakelijk geluisterd natuurlijk) tijdens een lange saaie zondagsrit.

  Thanks for the tip.