Anth
Anth Nieuws 21 mei 2010
Leestijd: 1 minuut

T-Mobile nu met microsim maar zonder iPhone 3G

T-Mobile heeft gisteren middels een persbericht laten weten dat de provider vanaf 28 mei microsimkaarten aan zal gaan bieden. Klanten die interesse hebben in deze kleinere kaarten kunnen vanaf deze datum terecht in de T-Mobile Shops. Verwacht wordt dat steeds meer apparaten gebruik gaan maken van het nieuwe formaat. Zo is de microsimkaart al benodigd in de iPad 3G en ook de nieuwe iPhone zou van het formaat gebruik gaan maken. Voor klanten die gebruik willen maken van de microsim in een device waar het oude formaat in past zijn adapters beschikbaar.

Daarnaast tipte MaikelW ons dat de iPhone 3G stilletjes uit de online T-Mobile shop verdwenen is. Het oude model was nog verkrijgbaar naast de iPhone 3Gs met een opslagruimte van 8 GB. Ook navraag bij de T-mobile klantenservice leert ons dat de iPhone 3G inderdaad niet meer te bestellen is. Het verdwijnen van de voorganger van de iPhone 3Gs komt zo’n drie weken voor de verwachte aankondiging van de iPhone 4G/HD. De iPhone 3Gs is nog wel zonder problemen te bestellen in alle varianten.

KPN en Vodafone hadden al eerder aangekondigd dat ook zij microsimkaarten zullen gaan leveren. Wanneer deze providers dit gaan doen is echter nog niet bekend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
T-Mobile nu met microsim maar zonder iPhone 3G
Sluiten