Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 11 mei 2010
Leestijd: 1 minuut

Steve Jobs vliegt weer

Als Steve Jobs gaat vliegen, dan voert hij iets in zijn schild. Steve Jobs heeft dan wel een salaris van 1 dollar, bij het jaarlijkse functioneringsgesprek wist hij er in het begin van het decennium wel een Gulfstream V uit te halen die een hoop kerosine verbruikt. En die kosten moeten verplicht vermeld worden aan de U.S. Securities and Exchange Commission.

In heel 2009 verbruikte Steve slechts 4000 dollar aan kerosine en dat had alles te maken met de verplichte rustperiode. In de eerste drie maanden van dit jaar echter, werd maar liefst 127 duizend dollar gedeclareerd. Dat duidt er doorgaans op dat Steve de wereld over moet om dealtjes te sluiten. Om keihard te onderhandelen. Om mensen over te halen met zijn verschijning.

Zo werd in de herfst van 2007 maar liefst 550.000 dollar gedeclareerd omdat toen in Europese landen met telefoonmaatschappijen onderhandeld moest worden voor de iPhone. Trekken we die lijn door, dan rest ons de vraag: wat voert Steve dit keer in zijn schild?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Steve Jobs vliegt weer
Sluiten