Steve Jobs op het All Things D event

Door: Anth - 6 reacties

Steve Jobs zal dit jaar zijn opwachting maken op het All Things D event.  Dit evenement vindt van 1 tot en met 3 juni plaats in Californië en wordt gepresenteerd door Walt Mossberg en Kara Swisher van The Wall Street Journal. Ter gelegenheid van de komst van Jobs dit jaar heeft All Things D interviews met de CEO van Apple gepubliceerd op de website. Deze interviews geven een goed beeld van hoe Jobs interviews naar zijn hand zet en de interviewers beïnvloedt. Ook lijkt Steve te beschikken over een sterk staaltje voorspellingsvermogen. Zo liet hij in 2003 al weten dat de tablet van Microsoft zou mislukken, hetgeen werkelijkheid lijkt te worden nu het Courier-project is afgeblazen. De gepubliceerde interviews zijn vrij zeldzaam en geven ook goed weer hoe Steve Jobs gedurende de jaren veranderd is.

Dit weekend leerde Koen ons op iCreate Live al hoe we moesten presenteren als Steve Jobs. Als je ook wilt leren hoe je geïnterviewd wordt als Steve Jobs zijn de video’s zeker een aanrader. De interviews stammen uit 2003 en 2004 en zijn hier en hier te bekijken.

Reacties

6 reacties
 • Profielfoto
  Lexis

  En wanneer is dat event?
  Offtopic: Steve is koning!

 • Profielfoto
  Anth

  En wanneer is dat event?
  Offtopic: Steve is koning!

  Goed punt, heb de datum toegevoegd!:)

 • Profielfoto
  STEVEJ0BS

  Filmpjes zijn gewoon op iPhone en iPad te bekijken.

 • Profielfoto
  Mibroo

  Wel leuk om te zien dat hij in eerste instantie zegt dat er geen iTunesstore op zo’n klein scherpje van een ipod mogelijk is. En dat er geen plannen zijn voor een tablet. Het zou allemaal niet goed zijn. Zeven jaar later zijn ze marktleider op die vlakken.

 • Profielfoto
  Mac-@

  Er kan veel gebeuren in 7 jaar, “640K ought to be enough for anybody.”;)

  Edit: Leuk om dat eerste interview te zien! Morgen de volgende checken

 • Profielfoto
  EclipX

  ik ben benieuwd welke kleren steve jobs nu weer zal aanhebben… precies lady gaga