Anth
Anth Nieuws 11 mei 2010

Steve Jobs op het All Things D event

Steve Jobs zal dit jaar zijn opwachting maken op het All Things D event.  Dit evenement vindt van 1 tot en met 3 juni plaats in Californië en wordt gepresenteerd door Walt Mossberg en Kara Swisher van The Wall Street Journal. Ter gelegenheid van de komst van Jobs dit jaar heeft All Things D interviews met de CEO van Apple gepubliceerd op de website. Deze interviews geven een goed beeld van hoe Jobs interviews naar zijn hand zet en de interviewers beïnvloedt. Ook lijkt Steve te beschikken over een sterk staaltje voorspellingsvermogen. Zo liet hij in 2003 al weten dat de tablet van Microsoft zou mislukken, hetgeen werkelijkheid lijkt te worden nu het Courier-project is afgeblazen. De gepubliceerde interviews zijn vrij zeldzaam en geven ook goed weer hoe Steve Jobs gedurende de jaren veranderd is.

Dit weekend leerde Koen ons op iCreate Live al hoe we moesten presenteren als Steve Jobs. Als je ook wilt leren hoe je geïnterviewd wordt als Steve Jobs zijn de video’s zeker een aanrader. De interviews stammen uit 2003 en 2004 en zijn hier en hier te bekijken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Steve Jobs op het All Things D event
Sluiten