Anth
Anth Nieuws 27 mei 2010

Steve Ballmer te gast op WWDC?

Op 7 juni opent Steve Jobs de WWDC traditiegetrouw met een keynote. Als we het analistenbureau Global Equities Research mogen geloven ontvangt Steve Jobs op 7 juni een wel heel opmerkelijke gast op het podium. Volgens analist Trip Chowdhry zijn namelijk 7 minuten van de keynote geserveerd voor niemand minder dan Microsoft. De analist verwacht zelfs dat Steve Ballmer zijn opwachting maakt op de keynote. Microsoft zou zijn uitgenodigd om te praten over de Visual Studio 2010, de ontwikkelingssoftware van het bedrijf. Volgens Chowdhry stelt de nieuwste versie van Visual Studio ontwikkelaars in staat applicaties voor de iPhone en iPad te creëren.
Of Steve Ballmer op 7 juni daadwerkelijk zijn opwachting maakt valt nog te bezien, de keynotes van Ballmer zelf kent bijna iedereen inmiddels.
[Update] Op Twitter heeft Microsoft inmiddels laten weten dat Steve Ballmer niet spreekt op the WWDC.


Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Steve Ballmer te gast op WWDC?
Sluiten