Stem voor de OMT Awards 2010!

Door: Lucas Raggers - 13 reacties

Wat is de beste iPhone app van het afgelopen jaar? Welk programma voor de Mac stijgt boven de concurrentie uit? Welk spel is het spectaculairst? Wie mag zich Apple persoonlijkheid 2010 noemen? Uit alle nominaties van de afgelopen week van OMT’ers zijn shortlists gerold.

Jij kunt nu bepalen wie of wat een OMT Award verdient door te stemmen. Stemmen kan tot vrijdag 7 mei 18:00. De OMT Awards 2010 worden op 8 mei uitgereikt tijdens iCreate Live.

Stem nu!

Reacties

13 reacties
 • Profielfoto
  spacefreek

  Beste app van het jaar, kiezen tussen shazam, trein, tweetie en uitzending gemist: Lukt niet!

  Vond de vragenlijst toch net iets te kort..

 • Profielfoto
  Waffle ಠ_ಠ

  Nog te weinig resultaten? 3 posts over het zelfde onderwerp in de laatste paar dagen vind ik nogal veel. Hier zijn die snot-advertenties op OMT toch voor? Zet het daar dan in!

 • Profielfoto
  1984

  Is dit een vergissing Lucas

 • Profielfoto
  Lucas Raggers

  Nee, hoezo?

  De oudste is een oproep om genomineerden in te sturen. Het nieuwste nieuwsbericht is een oproep om te stemmen op de uiteindelijk shortlist.

 • Profielfoto
  Maarten ter Horst

  Leuke shortlists, ben benieuwd naar de winnaars.

  Een tip voor iedereen: Je hoeft niet in iedere categorie te stemmen. Als je bijvoorbeeld nooit gamet, kun je kennelijk gewoon op volgende klikken zonder iets aan te klikken in de categorie games.

  PS: Waar zijn we als zelfs de moderators niet meer kunnen lezen?:p

 • Profielfoto
  1984

  PS: Waar zijn we als we zelfs de moderators niet meer kunnen vinden en weten wie dat zijn ?

 • Profielfoto
  Maarten ter Horst

  Op de voorpagina van OMT 2.0.

  Maar blijkbaar ben je geen mod dus was mijn zorg ongegrond!:)

 • Profielfoto
  1984

  Waar dan……?

 • Profielfoto
  Chillie

  Hallooo…? Apple software van het jaar –> Snow Leopard?!

  Laatste keer dat ik dit checkte was het mijn besturingssysteem en niet een software pakketje.

 • Profielfoto
  Maarten ter Horst

  @ Chillie: Een operating systeem is inderdaad een lijst processorinstructies en dus software. Zie ook http://en.wikipedia.org/wiki/Computer_software

  @ 1984: Ben ik nou zo slim? De vraag was “waar zijn we als we niet meer weten wie de moderators zijn” en het antwoord is “we zijn op de voorpagina van omt 2.0”. Volgens mijn informatie kun je namelijk op de voorpagina van OMT 2.0 niet zien wie de moderators zijn. Wat is nou precies het idee achter de 2 screenshots die je hier hebt gepost?

 • Profielfoto
  1984

  @Maarten ter Horst,Het idee achter die 2 screenshots daar was je achtergekomen als je gelezen had wat er was gepost @Waffle:schreef:3 posts over het zelfde onderwerp in de laatste paar dagen vind ik nogal veel. Hier zijn die snot-advertenties op OMT toch voor? Zet het daar dan in! en deels ben ik het daar mee eens. steek wat meer tijd om het forum wat duidelijker te maken dan reclame voor in mijn ogen onbenullige Awards

 • Profielfoto
  Bernadictus

  Met alle respect OMT, maar: w.t.f. – serieus? Is er iemand vergeten een serieuze lijst in elkaar te draaien of research te plegen? Is het een verkiezing van het afgelopen jaar? Of toekomst (A CS5 is nog geen maand uit? Terwijl games zoals CoD:MW al meer dan een jaar uit zijn?), om dan nog maar te zwijgen over de iPhone acc. lijst. Kom op zeg, dat kan zeker weter completer, beter en meer ‘Apple waardig’.

 • Profielfoto
  Лукас

  Heb de velden over de iPhone leeggehouden. Ik gebruik Android. Beste macprogramma: had graag een eigen optie in willen vullen, want slechts 1 van de 5 gebruik ik.:)