Anth
Anth Nieuws 18 mei 2010
Leestijd: 1 minuut

Specificaties van de nieuwe iPhone verzameld

We wachten allemaal in spanning af wat de WWDC ons zal brengen, maar dat Apple een nieuwe iPhone gaat introduceren lijkt zeker. De afgelopen maanden zijn er veel details over de nieuwe telefoon naar buiten gekomen. Zo was er informatie van leveranciers,analisten en zijn er natuurlijk (minimaal) twee iPhones aan het alziend oog van Apple ontsnapt.

Op appadvice staat nu een afbeelding van hoe de productpagina van de nieuwe iPhone er wel eens uit zou kunnen gaan zien. Deze pagina bevat alle informatie die tot nu toe bekend is over de langverwachte nieuwe iPhone. Voor de definitieve pagina moeten we waarschijnlijk nog even geduld hebben, verwacht wordt dat Steve deze op 7 juni onthult.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Specificaties van de nieuwe iPhone verzameld
Sluiten