Anth
Anth Nieuws 31 mei 2010

Scherm iPhone HD heeft hoogste resolutie ooit

De afgelopen maanden zijn meerdere  nieuwe iPhones uitgelekt. Vele foto’s en video’s passeerden de revue dus alle specificaties zijn ons onderhand wel bekend zou je denken. Afgelopen week dook er opnieuw een iPhone HD op, ditmaal in Tsjechië. De Tsjechische website die de iPhone in handen kreeg deed onderzoek naar het scherm van het nieuwe toestel. Eerder gingen er al geruchten dat de iPhone een hoge resolutie had, namelijk 960×640 pixels. Ook zou de iPhone zijn uitgerust met een IPS-scherm, net als de iPad. Deze IPS-technologie verbetert de kijkhoek en zorgt voor meer levendige kleuren.  De website wilde dit echter met eigen ogen bekijken en besloot de iPhone onder een microscoop te leggen.

Uit de foto’s die gemaakt zijn blijkt dat de geruchten over de hoge resolutie kloppen. Hiermee zou de iPhone HD de telefoon met de hoogste resolutie tot nu toe zijn. Ze vergeleken het scherm van de iPhone HD met dat van de iPhone 3Gs. De verschillen zijn hieronder duidelijk te zien.
iPhone 3Gs

iPhone HD

Verwacht wordt dat Steve Jobs de nieuwe iPhone op 7 juni zal introduceren. One More Thing doet samen met iPhoneclub verslag van de keynote op Mobile Monday Amsterdam.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Scherm iPhone HD heeft hoogste resolutie ooit
Sluiten