Jan David Hanrath
Jan David Hanrath OMT Specials 3 mei 2010

OMT zoekt professionele Applegebruikers

Zit jij niet alleen op de bank met je MacBook, maar gebruik je de Mac ook tussen 9 tot 5? Download je niet alleen apps uit de App Store, maar ontwikkel je ze ook zelf? Kortom, maak jij professioneel gebruik van de producten van Apple? Dan is One More Thing op zoek naar jou.

De nieuwe website staat krap een maand online, maar het bedenken van nieuwe plannen en het doorvoeren van verbeteringen voor de website gaan gewoon door. Daarom is OMT op zoek naar professionele Apple-gebruikers die zich eenmalig een half uur tot een uur willen laten interviewen door ons redactielid Siebren.

Of je nou ontwerper, systeembeheerder of ontwikkelaar bent, de enige eis is dat je gebruik maakt van Apple producten. Het interview zal zich richten op het ontdekken van de behoeften van de zakelijke One More Thing-bezoeker. Zie je het wel zitten om hieraan mee te werken? Laat het dan weten aan Siebren!

Inmiddels hebben meer dan 86 professionele OMT’ers gereageerd. Meer dan voldoende voor Siebren om een mooie selectie uit te maken. Iedereen die gereageerd heeft: alvast bedankt!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
OMT zoekt professionele Applegebruikers
Sluiten