OMT zoekt professionele Applegebruikers

Door: Jan David Hanrath - 16 reacties

Zit jij niet alleen op de bank met je MacBook, maar gebruik je de Mac ook tussen 9 tot 5? Download je niet alleen apps uit de App Store, maar ontwikkel je ze ook zelf? Kortom, maak jij professioneel gebruik van de producten van Apple? Dan is One More Thing op zoek naar jou.

De nieuwe website staat krap een maand online, maar het bedenken van nieuwe plannen en het doorvoeren van verbeteringen voor de website gaan gewoon door. Daarom is OMT op zoek naar professionele Apple-gebruikers die zich eenmalig een half uur tot een uur willen laten interviewen door ons redactielid Siebren.

Of je nou ontwerper, systeembeheerder of ontwikkelaar bent, de enige eis is dat je gebruik maakt van Apple producten. Het interview zal zich richten op het ontdekken van de behoeften van de zakelijke One More Thing-bezoeker. Zie je het wel zitten om hieraan mee te werken? Laat het dan weten aan Siebren!

Inmiddels hebben meer dan 86 professionele OMT’ers gereageerd. Meer dan voldoende voor Siebren om een mooie selectie uit te maken. Iedereen die gereageerd heeft: alvast bedankt!

Reacties

16 reacties
 • Profielfoto
  djneo

  Ik ben ict student met een mac.

 • Profielfoto
  martijnsch

  Ik ben als stagiair bij een webdesign bedrijf de enige met een Mac (mijn baas heeft er al helemaal niets mee, loopt wel altijd te schelden tegen zijn Windows Mobile HTC, dat wel) en ben bijna alleen maar bezig met PHP-projecten, ik denk dus dat ik buiten de boot val. Of toch niet?

 • Profielfoto
  Igor44

  Siebren nog wel actief voor OMT? niceeee… dan..

 • Profielfoto
  pieter78

  Ben neurochirurg i.o. en programmeer zelf voor web en mobile devices. Begin dit jaar 3 medische iPhone apps gereleased in App Store, >15k downloads in 2 maanden tijd. Heeft wat aandacht getrokken van papieren media en andere weblogs. Werk nu aan webbased clinical decision support system in open standaarden, werk gebeurt op MBP i5. Internationaal vervolg is in voorbereiding en ’t begin wordt waarschijnlijk binnen paar weken officieel aangekondigd (en verschijnt ook dan pas op mijn eigen weblog;-) )

  Pieter Kubben
  DigitalNeurosurgeon.com

 • Profielfoto
  Pieterr

  De nieuwe website staat krap een maand online, maar het bedenken van nieuwe plannen en het doorvoeren van verbeteringen voor de website gaan gewoon door.

  Nieuwe plannen??? Misschien is het beter om het forum eerst weer eens op het niveau te brengen van OMT 1.0 voordat er allerlei “nieuws” bijgeknutseld wordt.

 • Profielfoto
  Soulshaker

  Ik ben ict student met een mac.

  Ik ook:)

 • Profielfoto
  me.com

  Mail gestuurd:)

 • Profielfoto
  onem

  Yes count me in. Mail verstuurd

 • Profielfoto
  johvdbroek
 • Profielfoto
  johvdbroek

  Nieuwe plannen??? Misschien is het beter om het forum eerst weer eens op het niveau te brengen van OMT 1.0 voordat er allerlei “nieuws” bijgeknutseld wordt.

  Kan geen bericht verwijderen!

 • Profielfoto
  fin

  Ik werk parttime professioneel met de mac voor webdesign & hosting. Mail verstuurd, count me in!

 • Profielfoto
  Yannes

  Ik ben hardcore bootcamp gamer telt dat ook?

 • Profielfoto
  dikketienes

  Ik ben hardcore bootcamp gamer telt dat ook?

  Whaha blijft grappig om te horen. Vind hardcore gamen op een mac toch nooit echt samen gaan.:P

  Nieuwe plannen??? Misschien is het beter om het forum eerst weer eens op het niveau te brengen van OMT 1.0 voordat er allerlei “nieuws” bijgeknutseld wordt.

  Inderdaad. Hier mag nog heel wat aan verbeterd worden voor dat er verder gekeken kan worden.

 • Profielfoto
  stavos

  Ik heb zo’n vermoeden dat er ondertussen ook aan andere verbeteringen gewerkt wordt, maar dat die niet als aankondiging/nieuwsbericht geplaatst worden. Niet voordat ze daadwerkelijk getest en ingevoerd zijn. Beetje geduld misschien? De beste stuurlui staan aan wal..

  Dat neemt niet weg dat er ondertussen niet verder gekeken kan worden naar andere opties.

 • Profielfoto
  1234

  precies!

 • Profielfoto
  csteelooper

  @Pieterr: eens! En niet alleen het forum; ik kan 9 van de 10 keer mijn eigen reacties op artikelen (zoals deze dus) nergens terug vinden… De site ziet er nu wel goed uit, en we kunnen PHPbb code gebruiken in reacties, maar er zijn nog veel bugs op te lossen…