Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 1 mei 2010

Laatste kans: bepaal zelf de genomineerden OMT Awards 2010

Wat is de beste iPhone app van het afgelopen jaar? Welk programma voor de Mac stijgt boven de concurrentie uit? Welk spel is het spectaculairst? Jij kunt de genomineerden bepalen van een aantal categorieën van de OMT Awards 2010!

De OMT Awards 2010 worden op 8 mei uitgereikt tijdens iCreate Live. Voordat we kunnen gaan stemmen kun jij nog invloed uitoefenen op de genomineerden. Laat weten welke hard- en software producten kans mogen maken. Je kunt nog tot vanavond 17:00 je keuze opgeven. Om 19:00 begint het grote stemmen!

Update
Er kunnen geen genomineerden meer ingezonden worden. We gaan nu de shortlist samenstellen uit alle inzendingen. Om 19:00 zal de stembus geopend worden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Laatste kans: bepaal zelf de genomineerden OMT Awards 2010
Sluiten