Anth
Anth Geruchten 15 mei 2010

Nieuwe Macbook uitgelekt?

Vietnam zal niet de favoriete vakantiebestemming van Steve Jobs zijn. Eerder al lekte er een iPhone 4G model uit in Vietnam en nu lijkt ook het nieuwe model Macbook te zijn uitgelekt in het Aziatische land. De nieuwe Macbook heeft hetzelfde uiterlijk als de Macbooks die in oktober werden gepresenteerd. De Macbook beschikt over een 2,4GHz Intel Core 2 Duo processor en een 13.3 inch LED-display. Ook de grafische kaart is onder handen genomen, de uitgelekte Macbook is voorzien van een NVIDIA 320M grafische kaart. Op de verpakking van de nieuwe Macbook staat echter ‘Model No: A1342’, hetzelfde nummer als de huidige Macbooks.
Het is nog onduidelijk hoe de Vietnamezen aan het nieuwe model zijn gekomen. Naast foto’s is er ook een video gepubliceerd waarin de nieuwe Macbook wordt uitgepakt.Bron

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nieuwe Macbook uitgelekt?
Sluiten