Anth
Anth Geruchten 10 mei 2010
Leestijd: 1 minuut

Morgen nieuwe Macbook Air?

Volgens Macworld Australië zouden we morgen wel eens kennis kunnen gaan maken met de nieuwe Macbook Air. Macworld beroept zich op ‘een betrouwbare bron’ die ook de komst van de Macbook Pro al juist voorspelde. De speculaties begonnen nadat een nieuwe productcode in de Apple database verscheen. De code, MC516LL/A K87 BETTER BTR-USA , zou volgens Macworld Australië kunnen betekenen dat er een nieuwe Macbook Air op komst is. Ook houden zij het voor mogelijk dat er deze week een nieuw Apple Cinema Display gepresenteerd wordt.

Welk product er ook op komst is, Macworld meldt dat er duizenden eenheden van het nieuwe product op weg zijn naar Australië. Ze spreken dan ook van een ‘major launch’. Het ultradunne laptopmodel van Apple is al sinds juni 2009 niet meer vernieuwd en is dus dringend aan vervanging toe. De levertijd van de Macbook Air in de Apple Online Store staat echter nog altijd op ‘binnen 24 uur’. Op een Apple 30-inch Cinema Display moet je 5 tot 7 werkdagen wachten..

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Morgen nieuwe Macbook Air?
Sluiten