Jan David Hanrath
Jan David Hanrath OMT Specials 18 mei 2010
Leestijd: 1 minuut

Mac OS X Server voor het MKB

Een schaamteloze reminder voor een informatieavond die One More Thing samen met opleidingsinstituut LAI organiseert voor het MKB: a.s. donderdagavond 20 mei vanaf 18.00 uur in Schiedam. Who’s afraid of Snow Leopard Server. Er zijn nog een paar plekken beschikbaar.

Maurits Sanders, docent van LAI, zal je na een buffet door de belangrijkste functies van Snow Leopard Server leiden. Welke services zitten er in en hoe kun je deze toepassen in een klein-zakelijke omgeving? Handige informatie als je twijfelt of je Snow Leopard Server kunt gaan toepassen in je bedrijf.

Met de nieuwe Mac mini, die nu af-fabriek met Snow Leopard Server en dubbele opslagcapaciteit geleverd kan worden, biedt Apple een heel betaalbare oplossing voor bedrijven met 2 of meer Macs, die een aantal zaken centraal willen regelen zoals back-up, e-mail, file sharing, remote access, calendering, adresboek en dergelijke.

Voor de informatieavond wordt een kleine bijdrage in de kosten gevraagd van € 49, maar wanneer je besluit om je na afloop in te schrijven voor de volledige tweedaagse training, dan krijg je dit bedrag weer terug. Inschrijven voor de informatieavond kan hier.

One More Thing zelf is ook aanwezig om bij bezoekers te peilen aan wat voor activiteiten nog meer behoefte is.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Mac OS X Server voor het MKB
Sluiten