Loungen in Utrecht

Na de events van iPhone OS4 en twee weken later iCreate Live, was het alweer een paar weken geleden dat OMT’ers bij elkaar kwamen. Hoog tijd dus voor een meeting, maar dan met als thema de Lounge. Nou heeft de Lounge niet echt een thema, dus kwam het neer op een gezellig samenzijn onder het genot van zon, drank en zowaar de befaamde OMT-borrelhapjes.

Uiteraard is het ook over Apple gegaan, zo had Bor een iPad bij zich, maar moesten we de serveersters er eerst van overtuigen dat er een wi-fi-netwerk was op Het Ledig Erf en duurde het even voordat zij ons het wachtwoord konden geven. Jan David legde een rijtje van acht iPhones op een rij en probeerde er zoveel mogelijk in één swipe aan te zetten. Maar aangezien het de Lounge-meeting was, hoefde het eens niet over Apple-stuff te gaan.

Zo is het Bavaria-aanbod in Singapore besproken (we weten nu dat er Bavaria in de smaken appel en banaan bestaat) en hebben de Sony-televisies van afgelopen week ook de revue gepasseerd. Koen, Lucas en Jan David hadden een limited edition OMT-shirt bij zich en die met een ad hoc wedstrijd gewonnen door Lexis, LucasJV en Miss Maddox. We weten nu in ieder geval dat de lanceerdatum van de allereerste iPod op 23 oktober 2001 was en waar de naam Zerk vandaan komt.

De foto’s zijn van de hand van Vinhelper, die ondanks drie keer overstappen vanuit Zeeland er toch bij was en aanbood om een en ander op de gevoelige plaat vast te leggen.

Het was mede door het schitterende weer en een uitstekende locatie een erg gezellige middag. We zien nu al uit naar een vervolg ergens aan het einde van de zomer. Waar en wanneer? Wordt nog over nagedacht, maar hou de event-kalender op OMT in de gaten!

Geschreven door Zerk

Reageer op artikel:
Loungen in Utrecht
Sluiten