Lange rijen bij internationale iPad-uitrol

46 reacties

Als je dacht dat iedereen die perse een iPad wil hebben er al een uit Amerika heeft laten komen, dan heb je het mis. Voor alle officiële Apple Stores in de negen landen waar de iPad in de verkoop ging stonden vanmorgen lange rijen koopzuchtige Apple liefhebbers.

Volgens Reuters stonden er voor de Japanse Ginza Apple Store, in het land waar in de rij staan volkssport nummer 1 is, op het hoogtepunt 1.200 mensen in een rij van ongeveer 800 meter lengte.

Heb jij vandaag ook in de rij gestaan voor een iPad?

Reacties

46 reacties
 • Profielfoto
  ProBookMac

  blijkbaar staan ze nog steeds in die rij, niemand reageert.

  nog even wachten voor intro in NL

 • Profielfoto
  Maverick9898

  Issie vanaf vandaag te koop in Nederland dan?

 • Profielfoto
  spacefreek

  Wow, netjes toch ook weer:)
  Ik heb er echt nog geen nodig, ben in het bezit van ’n iMac & MacBook en woon niet op mezelf, al was dat wel zo, dan overwoog ik het zeker..

 • Profielfoto
  i93Jeffrey

  ik heb de mijne al 7 weken in huis

 • Profielfoto
  Luukvandevin

  Nee ik Nog Niet. Ik ga in Juli naar London en dan koop ik hem daar.

 • Profielfoto
  yinjan

  Nee, ik wil geen iPad. Ik ben zo blij met mijn nieuwe MacBook Pro. Die is veel beter.

 • Profielfoto
  KarelWillem

  Nee, want ik heb er al een paar weken één.:lol:

  …Nee, ik wil geen iPad. Ik ben zo blij met mijn nieuwe MacBook Pro. Die is veel beter….

  Dat is net zoiets als zeggen dat je koelkast veel beter is dan je vriezer. Je snapt het nog niet helemaal geloof ik.:wink:

 • Profielfoto
  Petje

  Ik neem de versie pas, die een camera heeft voor ichatten enz…

 • Profielfoto
  PowerMac

  @KarelWillem

  Mijn fiets is beter dan mijn kruiwagen:lol:

 • Profielfoto
  PatrickHopman

  @KarelWillem

  Mijn fiets is beter dan mijn kruiwagen:lol:

  en die heeft dan weer wel zin haha:P en dat is zelfde als tussen een MacBook en een iPad. Zelfde als dat een villa beter is dan een doos.:P

 • Profielfoto
  PeterK

  Ik wacht wel tot de iPad in Nederland te koop is. En dan een 3G.

 • Profielfoto
  Poezenbeest

  Vandaag in de rij gestaan? Neuh… gewoon thuis gespeeld met mijn iPad…

 • Profielfoto
  soulutions

  Die van mij werd een paar weken terug gewoon netjes bij mij thuis afgeleverd… Ik hou niet zo van wachten in rijen :sarcastic:

 • Profielfoto
  Dagaloni

  Hoe zo internationaal.. wij hebben ‘m nog niet.

 • Profielfoto
  soulutions

  Wordt wel een beetje moe van de ophemeling… Steve Jobs heeft het gewoon goed uitgelegd tijdens de presentatie: de iPad is een product tussen je iPhone en je MacBook in, echt niet meer maar zeker niet minder! Gewoon lekker!

 • Profielfoto
  Radioactivetoy

  Nee. ik wacht op versie 2.

 • Profielfoto
  KarelWillem

  @KarelWillem
  Mijn fiets is beter dan mijn kruiwagen:lol:

  en die heeft dan weer wel zin haha:P en dat is zelfde als tussen een MacBook en een iPad. Zelfde als dat een villa beter is dan een doos.:P

  Nee, dan snap je het toch nòg niet.
  Als je in de tuin aan het werk bent heb je meer aan een kruiwagen dan aan een fiets.
  Als je je garage aan het leegruimen bent heb je meer aan een doos dan aan een villa.
  Als je op het podium live en realtime een synth wilt bespelen heb je meer aan een iPad dan aan een MacBook.
  Als je op het balkon je stapel MacWorlds wilt doorbladeren, heb je meer aan een iPad dan aan een MacBook.
  Als je je kids in de auto op een lange reis wilt laten internetten, heb je meer aan een iPad dan aan een MacBook.
  Enzovoorts… you get the point.

 • Profielfoto
  ThaboZ

  Ik heb vanochtend in de rij gestaan bij de Apple Store in Londen (Regent Street). Om 8.15 ben ik in de rij gaan staan en de winkel was toen al open, de rij viel me niet tegen ruim 2 uur voor je in de winkel bent, maar dan gaat het wel erg snel, uitzoeken, betalen en om 11:00 was ik op mijn werk.
  Nu alleen geen tijd om te werken:-(

 • Profielfoto
  strigoi

  Ja ik wel, jullie niet dan? :sealed:

 • Profielfoto
  leovanh

  Ik kan het rojtje niet vinden. In welke EU landen is ie nu te koop?

 • Profielfoto
  iStevie

  @leovanh
  Australia, Canada, France, Germany, Italy, Japan, Spain, Switzerland en UK
  Heb zelf ook al een iPad, ikke blij:lol:
  Grtz
  steve

 • Profielfoto
  Steve Brooklyn

  Ziek…

 • Profielfoto
  mekker

  loop straks even bij de applestore langs mocht er geen rij staan neem ik er eentje mee, anders wcht ik nog wel een dagje

 • Profielfoto
  Eprom

  Ik heb bijna 20 minuten in de rij gestaan…

  bij de bakker vanmorgen.

 • Profielfoto
  leovanh

  @ipodd
  thanks :thumbsup:, I happy you happy. I happier soon and you still happy.:smile:

 • Profielfoto
  iStevie

  @Eprom
  En je hebt je ibrood nu?
  Gelukzak:cool:

 • Profielfoto
  ernst.

  Ik zeg dat de grootste criticasters straks als eersten hijgend voor de deur liggen voor de iPad als die in Nederland uitkomt.
  Hun reacties nu zijn alleen maar ingegeven door jaloezie.

  sent from my iPad

 • Profielfoto
  ZwaN

  Ik zag t op het nieuws vanmorgen om 7:15, toen stonden er al 200 man ofzo te wachten bij de Apple store in Ginza.

  Ik wacht wel op de nieuwe generatie met Front Cam. vindt de iPad vet en heel erg revolutionair. Denk ook dat dit de toekomst wordt voor de huis-Thuin-kuiken computer gebruikers (internetten/emailen/filmpjes kijken/chatten etc..(en dat alleen de personen een “echte” computer hebben om te “hardcore gamen”/photoshop enzo) maar zolang ik hem nog niet kan gebruiken met iChat icm cammen, heeft het geen echte meerwaarde dan me 3GS (16GB) iPhone.

 • Profielfoto
  sjempie

  Stond in montpellier vanochtend om 05.30 uur Als eerste in de rij. was er rustig in tegenstelling tot elders, want om 8 uur stonden er maar een man of 40.

  Ik werd om 8 uur ALS eerste binnen gelaten en stond een half uur later weer buiten met 2 ipads 64gb.

 • Profielfoto
  Simmens

  stel ik haar er eentje op in Duitsland…hoe krijg ik dan dat fucking duitse besturingssysteem eraf?

 • Profielfoto
  Simmens

  kan ik de duitse ipad net zo simpel van taal verwisselen als de iphone? zal wel het zelfde werken toch? Benieuwd hoe het met de voorraden zit anders haal ik er morgen eentje op bij onze oosterbuurtjes!

 • Profielfoto
  spacefreek

  Taal is toch gewoon een simpel instelling dingetje? Hoef je volgens mij niks aan te doen hoor.. Naja, even op Nederlands drukken, maar dat is de moeite niet

 • Profielfoto
  Vinhelper

  iPad draait op iPhone OS, dus taal verwisselen gaat idd net zo makkelijk als bij de iPhone.:wink:

 • Profielfoto
  ThaboZ

  Nog een leuk detail van de iPad is dat hij niet zoals de iPhone is ge-sim-locked, dus je kan hem overal in de wereld gebruiken met verschillende aanbieders. Als je er een in Duitsland haalt dan kan je inderdaad gewoon de taal veranderen (als die niet al gewoon in het engels is ingesteld) in het voorkeuren menu.

 • Profielfoto
  sonic1984

  Ik neem de versie pas, die een camera heeft voor ichatten enz…

  Nee. ik wacht op versie 2.

  Ik neem “de” versie pas? Heeft Steve je gebeld dat die komt?

  Ik heb getwijfeld om te wachten op de iPad die mijn boterhammen smeert, maar aangezien ik niet weet wanneer en OF Apple die feature ooit toevoegt aan de iPad heb ik begin april toch maar gewoon de huidige versie besteld.
  :grin:

 • Profielfoto
  Jerry.w

  @KarelWillem

  Ieder zijn eigen mening, ik heb ook liever een mooie 13 inch macbook pro dan een iPad, gewoon omdat de iPad beperkingen heeft (geen sdk, geen uitgebreide photoshop, geen office 2008) door die dingen wordt de macbook pro in mijn ogen toch beter, maar ja… idd als je al een tijdje een mac hebt dan zal je de iPad in het begin idd beter vinden:) gewoon, omdat het weer een totaal nieuwe ervaring is.

 • Profielfoto
  JesseSar

  Net belde de APR in Duisburg (Re:Store) dat alle iPads uitverkocht waren, dus ook onze (Gereserveerde!) iPad… Volgens week komen er nieuwe binnen.

 • Profielfoto
  slewes

  Als je op het podium live en realtime een synth wilt bespelen heb je meer aan een iPad dan aan een MacBook.

  Grappenmaker…

  Zolangs iPhone os er nog op draaid vind ik het nog te weinig toevoegen voor de prijs dan mn MBP.

  Zodra er OS op mogelijk is is het al een heel ander verhaal.

  Blijft een fijne gadget dat wel.

 • Profielfoto
  leovanh

  Ik heb afgelopen week even gespeeld met de iPad. Ik was meteen verkocht. Zie m vooral niet als een MacBook of iPhone, want het i echt geen van beide. het is ook niet zo maar een gadget, maar wel heerlijke functionele fun!

 • Profielfoto
  trueblue53

  Ik was nummer twee in Parijs gisteren, heb de hele nacht voor de deuren van ‘ le Carroussel du Louvre’ gestaan. Tegen zes uur mochten de allereersten naar binnen, overal camera’s, geen idee hoeveel interviews we moesten gevenmaar het waren er veel. Wanneer de deuren dan uiteindelijk open gaan om acht uur moet je door een haag van dolenthousiaste medewekers lopen, zoveel mogelijk high-fives gevend. Awesome.. :)) En dit bericht schrijf ik op mijn nieuwe Wifi-3G, 16Gig (ik moest toch weer zuunig doen. Erg bij met deze nieuwe aanwinst…

 • Profielfoto
  Jandejoop

  ipad is t geld niet waard…

 • Profielfoto
  DutchMac

  ipad is t geld niet waard…

  Want????????

  Sinds ik een iPhone heb, internet ik steeds minder op mijn iBook. Lijkt me geweldig de krant, tv-gids, OMT, teletekst, twitter, forums, games, Skype, foto’s, muziek, video, agenda enz enz bij te kunnen houden op de bank met een iPad…

 • Profielfoto
  Sheyenne

  @Simmens: Ga je dadelijk je naam ook veranderen in Phillips?

 • Profielfoto
  Delta_T

  Mijn 64 Gb 3G werd vrijdag keurig door FedEx afgeleverd (Ik woon in Canada). Ik had hem gewoon online besteld. Ik ga er niet voor in de rij staan.

  Wat een geweldig apparaat, veel beter dan mijn fiets.:razz:

 • Profielfoto
  Rudi

  Ik stond samen met een collega op zaterdag in Hamburg bij de Apple Store. We kwamen om kwart over tien aan, de winkel was om half tien open. Er stonden toen geen rijen en er was voldoende voorraad. De winkel stond wel vol met mensen die de iPad kwamen uitproberen en er werden workshops en instructies gehouden. Hamburg is vanaf Groningen een kleine drie uur rijden en de Apple Store zit in een groot winkelcentrum gelijk bij de ingang. De iPad is (ondermeer) Nederlandstalig en ook de netadapter is dezelfde als voor de Nederlandse markt. Al met al is de introductie in Duitsland ook voor Nederlanders het startsein voor de iPad.