Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 24 mei 2010
Leestijd: 0 minuten

Steve Jobs presenteert Keynote 7 juni

Zojuist is het persbericht op de virtuele OMT-mat gevallen: maandag 7 juni om 19.00 uur Nederlandse tijd opent Steve Jobs de WWDC met een onvervalste keynote. Wordt het de iPhone 4G? Overweldigende verkoopcijfers van de iPad? Of gratis MobileMe? Eén ding weten we wel: ‘You won’t be disappointed‘.

One More Thing verzorgt samen met iPhoneclub een live-uitzending als slot-act van Mobile Monday vanuit de Duif in Amsterdam. Mobile Monday is inmiddels uitverkocht, maar speciaal voor de keynote gaan de deuren kort voor 19.00 uur open zodat iedereen er toch bij kan zijn. Meer informatie volgt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Steve Jobs presenteert Keynote 7 juni
Sluiten