Anth
Anth Geruchten 19 mei 2010
Leestijd: 1 minuut

iPod touch met camera ontdekt

Daar gáán we weer. De Vietnamese site Tinhte is er weer in geslaagd een nog niet gelanceerd product in handen te krijgen. Na de iPhone 4G en de Macbook is het deze keer de beurt aan een iPod touch. De iPod touch heeft 64 GB aan opslagruimte en is voorzien van een camera. De camera komt niet als een verrassing, vorig jaar was er al een iPod Touch ontdekt met deze feature aan boord. Ook bleek in de nieuwste iPod touch modellen zelfs al ruimte te zijn vrijgehouden voor het installeren van een camera.

De software die op de iPod touch draait lijkt nog het meest op een soort ‘diagnostisch programma’ om te testen of alle functies van de iPod werken. Op de achterkant van de iPod zit een sticker waarop staat dat het apparaat is gemaakt door ‘Omnivision’. Dit bedrijf levert de camera’s in de iPhone 3Gs. Ook Foxconn en Samsung worden op de sticker genoemd.

Hoe de website aan de iPod komt is onduidelijk, maar dat Apple een probleempje in Vietnam heeft is zeker. Zoals William Kilgore misschien wel zou zeggen: “I love the smell of rumors in the morning”.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
iPod touch met camera ontdekt
Sluiten