Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 12 mei 2010
Leestijd: 1 minuut

iPhone 4G wederom gelekt (video)

Terwijl Steve Jobs stampvoetend door de gangen van Infinite Loop 1 loopt, kunnen wij wederom foto’s bewonderen van een opgedoken 4e generatie iPhone. Van een bar in Redwood nemen we je nu mee naar Vietnam. Op het forum Taoviet.vn laten een paar opgelaten Vietnamesen trots hun prooi zien.

Op de foto’s zien we de iPhone 4G zoals we hem eerder zagen. Toch is er een aantal verschillen te zien. Zo heeft deze iPhone geen schroefjes aan de onderkant en staat er op de achterkant gemeld dat het gaat om een 16GB versie. De ‘Gizmodo iPhone’ was blijkbaar nog een preproductiemodel. Tot slot is deze iPhone wel werkend te zien, al is het beperkt tot een diagnostisch scherm. Lees verder voor de foto’s…

Update
Inmiddels is er ook een filmpje beschikbaar waar de Vietnamese 4e generatie iPhone bevoeld en beklopt wordt.

[pro-player width=’530′ height=’320′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=6AAnUHePbe4[/pro-player]

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
iPhone 4G wederom gelekt (video)
Sluiten