Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 12 mei 2010
Leestijd: 1 minuut

iPad-killers in de maak

Houd de hand nog even op de knip! Kijk de iPad nog even aan want nog voordat hij in Nederland verkrijgbaar is, lijkt dé iPad-killer al in de maak. En het zijn niet de minsten die hem gaan maken.

Baas van Verizon, grootste telefoonaanbier van Amerika, heeft namelijk toegegeven dat het samen met Google tegengas wil bieden aan Apple. Vorige maand liet Google CEO Eric Schmidt al doorschemeren dat het aan een tablet werkt. Welk systeem de tablet zal gaan krijgen is nog onduidelijk. Google heeft zowel Android als Chrome op de plank liggen.

Ondertussen heeft ook HP ambitieuze plannen. HP heeft het roer omgegooid in haar queeste om een eigen iPad-killer te maken. De ooit door Steve Ballmer gedemonstreerde Slate zal namelijk niet aangedreven worden door Windows 7. Met de aankoop van Palm gooit HP het roer om. Stilletjes werkt men aan project ‘Hurricane’; een Slate met WebOS als basis. HP lijkt echter één vijand te hebben: tijd. De acquisitie van Palm is voorlopig nog niet afgerond en de Slate is nog niet geoptimaliseerd voor WebOS.

Op welke iPad-killer zet jij je geld?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
iPad-killers in de maak
Sluiten