Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 22 mei 2010

Get a Mac campagne ten einde

Apple is gestopt met de bekende ‘Get a Mac’ reclamecampagne. De laatste televisiespot met in de hoofdrol PC-mannetje John Hodgman en Mac-mannetje Justin Long dateerde alweer van oktober 2009. Nu heeft Apple definitief de stekker uit de campagne getrokken.

De pagina met ‘Get a Mac’ filmpjes verwijst nu naar een nieuwe pagina met de titel ‘Why you’ll love a Mac’. De uitdaging is niet meer om mensen aan de Mac te krijgen, maar om mensen van hun Mac te laten houden. De pagina bevat een aantal argumenten voor de Mac. Van ‘hij is nu eenmaal gemaakt om beter te zijn’ tot ‘hij draait Windows’.

De Get a Mac reclames zullen we niet snel vergeten. De reeks begon in 2006 en kreeg voor korte tijd zelfs een Engelse en Japanse variant. YouTube staat inmiddels vol met parodieën. Als eerbetoon aan deze iconische campagne heeft OMT een collage gemaakt van alle commercials. Welke was jouw favoriet?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Get a Mac campagne ten einde
Sluiten