Anth
Anth Nieuws 17 mei 2010

EMI verhindert Beatles in iTunes

De collectie van de iTunes Store groeit nog elke dag. Toch is er een band die zich nog niet bij de beschikbare artiesten heeft gevoegd: The Beatles. iTunes probeert The Beatles al jaren zo ver te krijgen dat de muziek van de band beschikbaar komt in de digitale muziekwinkel. Tot nu toe zijn deze pogingen tevergeefs geweest. Paul McCartney laat nu echter weten dat niet de band maar platenmaatschappij EMI dwars ligt in de onderhandelingen. Volgens de popster zou het platenlabel verschillende redenen hebben om de deal tegen te houden. Volgens EMI zelf zijn de onderhandelingen nog druk aan de gang. “We would love to see The Beatles’ music available for sale digitally”

Toch heeft McCartney goede hoop dat de hitband ooit zijn intrede doet in de iTunes Store: “I know iTunes would like to do it, so one day it’s going to happen.”
One More Thing vraagt zich af waarom EMI niet over de brug willen komen. Ze kunnen het geld van Apple goed gebruiken

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
EMI verhindert Beatles in iTunes
Sluiten