Anth
Anth Nieuws 7 mei 2010

Casual Friday: Cupidtino, daten met lotgenoten

Gisteren was op RTL 4 al te zien dat een passie voor Mac soms flink ten koste kan gaan van het gezinsleven. Daarom bedachten enkele knappe koppen in San Francisco een datingsite speciaal voor fans van Apple, Cupidtino.com. De datingsite gaat waarschijnlijk in juni online en zal uitsluitend werken met Safari. Ook zullen er applicaties worden gelanceerd voor de iPhone en iPad. De mensen achter Cupidtino denken dat de site een succes kan worden omdat ‘diehard fans van Apple’ vaak dezelfde smaak en stijl hebben en natuurlijk een passie delen voor alles wat Apple ooit heeft voortgebracht. De website wordt momenteel getest, je kan de makers al wel volgen op Twitter.
Ga jij je aanmelden voor Cupidtino?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Casual Friday: Cupidtino, daten met lotgenoten
Sluiten