Casual Friday: Cupidtino, daten met lotgenoten

Door: Anth - 16 reacties

Gisteren was op RTL 4 al te zien dat een passie voor Mac soms flink ten koste kan gaan van het gezinsleven. Daarom bedachten enkele knappe koppen in San Francisco een datingsite speciaal voor fans van Apple, Cupidtino.com. De datingsite gaat waarschijnlijk in juni online en zal uitsluitend werken met Safari. Ook zullen er applicaties worden gelanceerd voor de iPhone en iPad. De mensen achter Cupidtino denken dat de site een succes kan worden omdat ‘diehard fans van Apple’ vaak dezelfde smaak en stijl hebben en natuurlijk een passie delen voor alles wat Apple ooit heeft voortgebracht. De website wordt momenteel getest, je kan de makers al wel volgen op Twitter.
Ga jij je aanmelden voor Cupidtino?

Reacties

16 reacties
 • Profielfoto
  yinjan

  Nee. Het is aardig dat het internet zoveel liefde verspreidt, maar ik prefereer het gewone menselijke contact.

 • Profielfoto
  yinjan

  Leuk logo’tje, dat wel…

 • Profielfoto
  spacefreek

  Ik ben voorzien:lol:

 • Profielfoto
  syltheboy

  Nee. Het is aardig dat het internet zoveel liefde verspreidt, maar ik prefereer het gewone menselijke contact.

  Dat ben ik met je eens!:wink:

 • Profielfoto
  Predator

  Tja, dr zal vast een markt voor zijn. Ik behoor daar iig niet toe.

 • Profielfoto
  iJordy

  het moet niet gekker worden…. What’s next? een bejaarde te huis voor Apple liefhebbers?

 • Profielfoto
  leovanh

  Ja en een Apple camping, een Apple slager, bakker en groenteboer.
  Lang leve de nieuwe verzuiling!

 • Profielfoto
  saewer

  Please, nee!

 • Profielfoto
  fuen

  Het klinkt inderdaad belachelijk, maar toch zie ik er wel iets in. Het klopt namelijk wel degelijk dat je dan toch een vrij grote kans hebt iemand tegen te komen die je daadwerkelijk bevalt. Het is heel grappig hoe dat gebaseerd kan worden op ’t gebruik van een computermerk.

 • Profielfoto
  yinjan

  Ik ben ook al geruime tijd voorzien, maar als dat niet het geval was geweest, dan zou ik nog niet gaan zoeken via welke site dan ook.

 • Profielfoto
  petrakev

  Denk inderdaad dat als je een Apple MAC gebruiker bent, dan zegt dat wel iets over je manier van denken. Ik heb best wel discussies gehad over Apple en bijvoorbeeld Windows. Vaak lijken windowsgebruikers in mijn ogen kuddedieren. Ze doen dat omdat iedereen dat doet?!? Saai!

  Ben zelf niet voorzien, maar ik zoek in ieder geval iemand die juist wel voor zijn mening uitkomt, en zijn eigen leven durft vorm te geven!

  Euh.. zeg ik nu op een computerforum dat ik zoekende ben (jemig, waar ben ik mee bezig ;))

  ps. Helaas moet ik vanuit mijn werk werken met een Dell is hell laptop met Windows XP erop (tja, bagger, maar tis niet anders)

 • Profielfoto
  industrialbirds

  jemig, wat treurig zeg

 • Profielfoto
  yinjan

  @petrakev
  Iemand die voor Apple kiest, kiest bewust voor degelijke hardware, een gebruikersvriendelijk OS en virusvrij werken. Daarmee is niet gezegd dat iemand altijd kritisch is en bewust kiest…

 • Profielfoto
  iSponge

  Ach.. het zou een voordeel zijn als de ander ook van Apple houdt, maar het is geen must..

 • Profielfoto
  leovanh

  Ik ben ook meer om diversiteit en tolerantie in de samenleving EN mijn relatie.

 • Profielfoto
  MacAanZee

  Het lijkt mij een prima idee! Er zijn zoveel dating of contactsites voor mensen met bepaalde voorkeuren, ideeën, religies enzovoort. En zo’n site om Apple-liefhebbers met elkaar in contact te brengen lijkt mij dan ook een goed idee. Het kopen van Apple producten gaat voor veel mensen toch veel verder dan het kopen van ‘een’ computer en ‘een’ telefoon. Of niet soms. Het heeft idd ook met smaak, stijl, gevoel voor kwaliteit en levensstijl te maken. Kom maar op met die site!