Apple verkoopt 2 miljoen iPads

Door: Anth - 21 reacties

Minder dan een maand geleden liet Apple via een persbericht weten 1 miljoen iPads te hebben verkocht. Vandaag presenteerde het bedrijf uit Cupertino nieuwe cijfers: de iPad is inmiddels al 2 miljoen keer over de toonbank gegaan!

In de Verenigde Staten kunnen klanten de iPad sinds 3 april kopen, afgelopen vrijdag werd de iPad gelanceerd in Australië, Canada, Duitsland, Frankrijk, Italië, Japan, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland. Steve Jobs benadrukt de populariteit van de tablet:

Klanten in de hele wereld ondervinden de magie van iPad, en zij lopen er net zo mee weg als wij. We stellen hun geduld op prijs en werken er hard aan om genoeg iPads te maken voor iedereen.

Volgens Apple zijn er inmiddels al meer dan 5000 nieuwe applicaties ontwikkeld die optimaal gebruik maken van alle mogelijkheden die de iPad te bieden heeft. Vanaf juli kan de iPad ook in Nederland en België aangeschaft worden, later dit jaar volgen nog meer landen. Het is overigens nog niet bekend wanneer de iPad hier officieel  besteld kan worden.

Reacties

21 reacties
 • Profielfoto
  Yip

  Ik heb geduld, ik heb geduld…..:)

 • Profielfoto
  JustThatDutchGuy

  RAAAH!!! GEEN GEDULD MEER!

  of, wacht… ik hoef er geen…

 • Profielfoto
  paulhek

  Morgen ben ik toevallig in Hamburg… hopelijk hebben ze er nog één…

 • Profielfoto
  Dr. Maddox

  Voegt toe aan verhaal:

  En wanneer ga jij de iPad bestellen?

  :razz:

  @ Paulhek – Reken er maar niet op..

 • Profielfoto
  Maikelw

  ’t Verbaast me niet waarom:)

 • Profielfoto
  KiDo

  Hebben hem hier al! Fantastisch apparaat!

 • Profielfoto
  yinjan

  ik vind het onvoorstelbaar… ik ben werkelijk onder de indruk!

 • Profielfoto
  soulutions

  ’t is leuk speelgoed met een hoog hebbe-hebbe-hebbe gehalte… ik weet ‘t, ik heb ‘m al :sarcastic:

 • Profielfoto
  Nicks

  Ik heb geen geduld. Maar ook geen keus.

  Wachten tot oneindig…

 • Profielfoto
  Yggdrasil

  Als je geld over hebt leuk, maar om ‘m nou te kopen puur voor de heb..
  Nee, dan liever een macbookje:)

 • Profielfoto
  rainiervanes1

  Het gaat wel lekker daar in Cupertino!:lol:

 • Profielfoto
  plind

  Helaas! Ik was zaterdagmiddag in Aken en daar wisten ze te melden dat alle iPads vrijdagavond al waren uitverkocht. Ze hopen op nieuwe voorraad eind juni…:(

 • Profielfoto
  SanderH_

  Zo, nu weten we ook al weer hoe de eerste slide van Steve’s keynote van 7 juni er gaat uitzien.

 • Profielfoto
  Mrwhoopie

  Ik ben vandaag in Duitsland geweest en ze hadden niets meer,hoe langer het duurt hoe meer ik begin te denken dat ik hem eigenlijk echt wel niet nodig heb.
  En nog steeds snap ik niet waarom die dingen niet overal tegelijk kunnen verkocht worden,nu zijn er op internet woekerprijzen voor die dingen.

 • Profielfoto
  Jandejoop

  RAAAH!!! GEEN GEDULD MEER!

  of, wacht… ik hoef er geen…

  Ja hea, ik vind t zonde van mn geld. Onding. Niet dat ie niks kan…alhoewel…tis gewoon een gameconsole waar ik dat geld niet voor ga neertellen…

  hij is klein ok, dus portable. maar mn laptop is ook portable, wat minder, maar die zou ik wel eerder meenemen.

 • Profielfoto
  Jerry.w

  als er nou mac os x snow leopard op zou draaien…

 • Profielfoto
  Mick

  ’t Is een fijn apparaat, kan ik nu na een maand gebruikerservaring zeggen. Handzaam, snel. Maar een paar nadelen zijn er ook, inderdaad: wifi-bereik is niet om over naar huis schrijven, geen flash (sorry, maar veel sites werken niet optimaal, is toch jammer) en het blijft een gesloten, door Apple bepaald systeem. Toch: ik ben er echt echt content mee!:grin:

 • Profielfoto
  aspers

  Ik hoef ‘m ook niet (heb al een kleinen ipad waarmee je kunt bellen).

  Maar ik probeer ‘m wel mijn vrouw aan te smeren!:lol:

 • Profielfoto
  mroijen

  zucht…… wachten…….

 • Profielfoto
  Edwin

  Helaas heb ik de iPad al in geen dagen meer gezien. Het hele gezin is er aan verslaafd. Absolute no-gamers zijn in een week iPad(game) verslaafd en hun volgende telefoon wordt een iPhone (zoals ze nu zelf zeggen)

  iDad is blij dat het Apple virus na drie jaar is overgewaaid:razz: (al brengt het een hoop kosten met zich mee)

 • Profielfoto
  paulhek

  Perfect hebbeding. Waren er nog een paar bij de apple store im Hamburg. Erg leuk op vakantie. Jammergenoeg waren de camera connectionkits uitverkocht.