Anth
Anth Nieuws 31 mei 2010

Apple verkoopt 2 miljoen iPads

Minder dan een maand geleden liet Apple via een persbericht weten 1 miljoen iPads te hebben verkocht. Vandaag presenteerde het bedrijf uit Cupertino nieuwe cijfers: de iPad is inmiddels al 2 miljoen keer over de toonbank gegaan!

In de Verenigde Staten kunnen klanten de iPad sinds 3 april kopen, afgelopen vrijdag werd de iPad gelanceerd in Australië, Canada, Duitsland, Frankrijk, Italië, Japan, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland. Steve Jobs benadrukt de populariteit van de tablet:

Klanten in de hele wereld ondervinden de magie van iPad, en zij lopen er net zo mee weg als wij. We stellen hun geduld op prijs en werken er hard aan om genoeg iPads te maken voor iedereen.

Volgens Apple zijn er inmiddels al meer dan 5000 nieuwe applicaties ontwikkeld die optimaal gebruik maken van alle mogelijkheden die de iPad te bieden heeft. Vanaf juli kan de iPad ook in Nederland en België aangeschaft worden, later dit jaar volgen nog meer landen. Het is overigens nog niet bekend wanneer de iPad hier officieel  besteld kan worden.

Reageer op artikel:
Apple verkoopt 2 miljoen iPads
Sluiten