Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 30 mei 2010

Apple plant bomen in Apple Store

Apple heeft wat met bomen. Steve Jobs werkte tijdens zijn adolescentie in de boomgaarden in Oregon, het eerste logo van zijn bedrijfje verwees naar de boom waaruit een appel viel op het hoofd van Isaac Newton en ook in de Apple Store staan bomen.

Pardon? Inderdaad, in de deze week geopende Apple Store in Sydney staan vier bomen. Achterin de winkel staan onder een verhoogd glazen dak vier boompjes gelardeerd met even zoveel schermen aan de wand.

Of hier sprake is van een nieuw concept is niet bekend. Een nieuw fenomeen is het zeker. De asymmetrische natuurlijke boompjes staan in schril contrast met de tot in de perfectie opgebouwde winkel. Het wachten is op de eerste foto’s van de tuinman van de Apple Store.

Foto’s: ifoapplestore.com

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple plant bomen in Apple Store
Sluiten