Zikmu nog nog draadlozer

16 reacties

De Zikmu speaker, een liefdesbaby van ontwerper Philippe Starck en de directeur van Parrot (vooral bekend vanwege bluetooth oplossingen voor in de auto), is naast zwart nu ook leverbaar in de kleuren wit, warm grijs en limoengroen.

Tot zover de fashion update – belangrijker is de opwaardering van de software, die draadloos leven met de Zikmu voor de trouwe Appelaar een stuk aangenamer maakt. Je kon je muziek al via bluetooth naar de speaker streamen met je Mac of iPhone, maar nu is het ook mogelijk om dit via je WiFi-netwerk te doen. Het geheel is aanstuurbaar vanuit een webinterface die netjes op de resolutie van je iPhone of iPod Touch is ingesteld.

Een reviewset staat in het OMT testlokaal al enige weken olijke deuntjes te produceren. We halen de nieuwe software nog eens goed door de mangel en verhalen u zo rond het weekeinde van de testervaringen.