Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 19 april 2010

Who’s afraid of Snow Leopard Server?

Ben je MKB’er en wil je weten of Snow Leopard server een goede investering is voor je eigen onderneming? Kom dan op 20 mei naar de thema-avond “Who’s afraid of Snow Leopard Server?” en laat je na het nuttigen van een buffet voorlichten.

Het trainingsinstituut voor IT professionals LAI organiseert deze thema-avond in samenwerking met One More Thing.

Naast de diverse mogelijkheden van Mac OS X Server voor het MKB laten we zien hoe je Snow Leopard Server op eenvoudige wijze kunt temmen.

Hoe laat je medewerkers veilig thuiswerken met toegang tot de data en diensten op de server? Is er altijd een betrouwbare backup? Aan de hand van een Mac mini met Snow Leopard Server zullen de belangrijkste tools voor het beheren van de Server besproken worden.

Om het configureren en beheren van Snow Leopard Server nog eenvoudiger te maken zullen gedurende de avond ook verschillende praktische voorbeelden en tips worden gegeven.

De thema-avond is opgezet voor Mac gebruikers die overwegen een Mac OS X Server te gaan gebruiken of voor Mac gebruikers die verantwoordelijk zijn (of worden) voor het beheer van Mac OS X Server.

Datum
Donderdagavond 20 mei 2010

Agenda
18:00 Ontvangst (inclusief een buffet)
19:00 Functies van Snow Leopard Server
20:00 Pauze
20:15 Beheer, backup en beveiliging
21:15 Einde

Aanmelden
De toegangsprijs voor deze thema-avond is 99,- 49,- euro (exclusief BTW). Volg je op 14 en 15 juni de training “Mac OS X Server v10.6 voor het MKB” dan krijg je de toegangsprijs als korting op deze training. Wil je op deze thema-avond aanwezig zijn, dan kun je je hier online inschrijven.

Informatie
Indien je vragen hebt over deze thema-avond, aarzel dan niet contact op te nemen met de Apple trainingscoördinator van LAI, per telefoon 010-204 2222 of per mail [email protected]

Locatie
LAI
Westerkade 18
3116 GK Schiedam
010-204 2222

Reageer op artikel:
Who’s afraid of Snow Leopard Server?
Sluiten