Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 27 april 2010
Leestijd: 1 minuut

Transmit 4 maakt Transmit 4 overbodig

De website bouwer onder ons zal het niet ontgaan zijn. Panic heeft Transmit 4 uitgebracht. Transmit 3 kwam alweer 5 jaar geleden uit, dus een update komt zeer gelegen. En wie denkt dat een FTP programma’s suf en saai zijn, komt bedrogen uit.

Transmit 4 is zo goed als compleet herschreven om de tand des tijds te doorstaan. Dit heeft tot gevolg dat Transmit stukken sneller is geworden. Niet alleen in gebruik, maar ook in het downloaden, uploaden en aanpassen van (grote hoeveelheden) bestanden. Daarnaast is de interface vernieuwd, is ondersteuning voor Amazon S3 aanwezig en is het programma compleet 64-Bit. Maar er is meer!

Allemaal leuk en aardig, maar de mooiste functie van Transmit 4 is Transmit Disk. Hiermee kun je via een menu bar icoon je favoriete FTP adressen mounten in de Desktop. Je FTP adressen verschijnen dan als een virtuele schijf waardoor je op de oude vertrouwde Apple manier door mappen op je server kunt struinen. Gevolg: je hoeft Transmit 4 nooit meer te openen…

Wat zijn jouw ervaringen met Transmit 4?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Transmit 4 maakt Transmit 4 overbodig
Sluiten