Statenweg
Statenweg Geruchten 28 april 2010
Leestijd: 1 minuut

Steve Jobs te gast op D conference 2010

D conference wordt sinds 2003 jaarlijks georganiseerd door Walt Mossberg van de Wall Street Journal en Kara Swisher. Zij interviewen invloedrijke personen uit een wereld waar technologie en zakendoen samenkomen.

Begin juni wordt D conference voor de achtste keer georganiseerd. Nog niet op lijst met sprekers, maar wel uitgenodigd, is Steve Jobs. In 2007 zat hij er al, samen met Bill Gates. Het resultaat was een uniek en openhartig interview met de hoofdrolspelers van de personal computer revolutie.

Niets is nog zeker, maar Valleywag meent te weten dat Steve Jobs aarzelend heeft toegezegd om ook dit jaar als spreker te verschijnen op de conferentie. Is dit gerucht waar, dan kunnen wij ons opnieuw verheugen op een interessant gesprek met een man die normaal gesproken vrijwel alleen van zich laat horen via strak geregisseerde keynote speeches.

Update: Inmiddels is bevestigd dat Steve Jobs zal deelnemen. Onderwerpen die ongetwijfeld de revue zullen passeren zijn: de iPad, de iPhone, de relatie tussen Apple en Google en de toekomstplannen van Apple.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Steve Jobs te gast op D conference 2010
Sluiten