Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 4 april 2010

Stephen Fry bezoekt Infinite Loop 1

Stephen Fry, acteur, komiek, journalist én Apple freak in hart en nieren behoort sinds kort tot een select groepje mensen dat is doorgedrongen tot de hoogste regionen van Infinite Loop 1, het hoofdkantoor van Apple in Cupertino. Anderhalve week geleden heeft hij daar een ontmoeting gehad met Senior Vice President World Wide Product Marketing Phil Schiller, VP Internet Service Eddy Cue, Senior VP Industrial Design Jonathan Ive én last but not least CEO Steve Jobs om alles te horen over Apple nieuwste speeltje: de iPad.

Ondanks dat Fry eerder vijf Britse Prime Ministers, twee Amerikaanse Presidenten, Nelson Mandela, Michael Jackson en de Engelse koningin heeft gesproken, zegt hij nog nooit zo nerveus te zijn geweest voor een interview als deze keer met Steve.

Zijn complete, heerlijk lezende en komische relaas over deze bijzondere ontmoeting is te lezen op de website van Time.

Reageer op artikel:
Stephen Fry bezoekt Infinite Loop 1
Sluiten